Tώρα και στη Λευκωσία!

COERVER® COACHING τώρα και στη Λευκωσία! 

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας της Coerver® Coaching Cyprus με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου GALAXY στη Λευκωσία.

H GALAXY,ως αποκλειστικός συνεργάτης Coerver® Coaching στην πόλη και επαρχία Λευκωσίας, έρχεται να προσφέρει με τηNo. 1 Μέθοδο Διδασκαλίας Τεχνικής και Δεξιοτήτων ποδοσφαίρου στο κόσμο!:

•    την καλύτερη τεχνική κατάρτιση στους παίκτες της
•    συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη στους προπονητές της
•    ακόμη περισσότερη αξία στους γονείς και μέλη της Ακαδημίας της Coerver® Coaching είναι:

    •    Μέθοδος διδασκαλίας ποδοσφαιρικής τεχνικής και δεξιοτήτων που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, αλλά ειδικότερα παίκτες ηλικίας 5-16 ετών ανεξαρτήτως επιπέδου, καθώς επίσης και σε προπονητές, δάσκαλους και γονείς.

    •    Μέθοδος η οποία προσφέρει ολοκληρωμένη ανάπτυξη σε κάθε παίκτη και εστιάζεται στην ανάπτυξη/βελτίωση της ατομικής τεχνικής και των δεξιοτήτων των παιχτών και των μικρών αγωνιστικών παιχνιδιών (2v2, 3v3, 4v4).

    •    Με παρουσία σε πάνω από 42 χώρες σε όλον τον κόσμο, συνίσταται και υποστηρίζεται από 17 κορυφαίες Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες ανάμεσα σε αυτές η Αγγλική Premier League, οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες Γαλλίας, Κίνας, Αυστραλίας και Ιαπωνίας. Εφαρμόζεται από κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, όπως η Bayern Munich FC, Milan FC, Real Madrid FC,Benfica FC και, 15 από τους 20 συλλόγους της Αγγλικής Premier League ανάμεσα σε αυτές η Arsenal, η Manchester City και ηNewcastle Utd. Συνιστάται από ειδικούς/θρύλους του ποδοσφαίρου και αποκλειστικούς συνεργάτες εταιρίες όπως η adidas®.

COERVER COACHING CYPRUS