"Η συμμετοχή είναι αξιοθαύμαστη και αξίζει επαίνου” (Φώτος)

Ο κ. Τάσος Προκοπίου, μέλος του ΚΟΑ, με ανάρτηση του στα social media, επαινεί την προσπάθεια των δρομέων και των συντελεστών του 20ου Διεθνούς αγώνα δρόμου που διεξήχθη την Κυριακή στη Λάρνακα.

"Με την ευκαιρία του 20ού Διεθνούς αγώνας δρόμου, που διεξήχθηκε χθές Κυριακή στην πόλη της Λάρνακας, στον οποίο συμμετείχαν αρκετοί δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, και ο οποίος δίνει μια ξεχωριστή διάσταση στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας και προβάλλει τον κυπριακό αθλητισμό, εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, θέλω να εξάρω ιδιαίτερα το έργο που επιτελεί το σωματείο «ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ», και με πρωτεργάτη τον πρόεδρο του Σωκράτη Σωκράτους, για την αθλητική και κοινωνική προσφορά του.

Η συμμετοχή των αθλητών του σωματείου σε Εθνικές, Φιλανθρωπικές, Κοινωνικές και άλλες εκδηλώσεις, είναι αξιοθαύμαστη και αξίζει κάθε επαίνου τόσο από την Πολιτεία, όσο και από την κοινωνία γενικότερα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν στον 20ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου, ενώ ξεχωριστό έπαινο απευθύνω στους νικητές του Αγώνα".