Σπουδαίο διπλό και νέα νίκη

Τι και αν είναι νεοσύστατη ομάδα. Το Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού δείχνει μέσα από τις εμφανίσεις του πως θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών μετά την σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία του επί του Πανελληνίου με 24-21 στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής.

Η ομάδα της Λεμεσού παίζοντας ψυχωμένα και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα το 2ο τους σε 4 αγωνιστικές. Είχαν πάθος, διάθεση, έκαναν τα λιγότερα λάθη στον αγώνα και δικαιολογημένα πανηγύρισαν έντονα την επιτυχία τους.

Από την άλλη ο Πανελλήνιος υστέρησε σε σημαντικό βαθμό στον σημερινό αγώνα, αφού εγκλωβίστηκε στην πολύ καλή άμυνα των φιλοξενουμένων ενώ δεν μπόρεσαν να αναχαιτίσουν σωστά τις επιθέσεις του Καλού Χωριού με αποτέλεσμα να δεχθούν την ήττα.

Στο πρώτο μέρος αν και στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ στην συνέχεια η ομάδα της Λεμεσού ανέβασε στροφές και κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα κλείνοντας το ημίχρονο το υπέρ της 13-7.

Η ομάδα της Λευκωσίας και μετά από οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας μπήκε με διαφορετική τακτική στο 2ο ημίχρονο και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε στο 46ο λεπτό να φέρει τον αγώνα στα ίσα.

Στην συνέχεια το Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού ανασυντάχθηκε είχε τις λύσεις στην επίθεση, κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα και στο τέλος να πανηγυρίσει το σπουδαίο διπλό.

Η Ελίνα Κωνσταντίνου σ’ ένα ακόμα αγώνα ήταν το βαρύ πυροβολικό της ομάδας της Λεμεσού αφού πέτυχε 7 τέρματα. Η Χριστίνα Γεωργίου έκανε επίσης εξαιρετικό παιχνίδι σκοράροντας 5 τέρματα ενώ στα 4 γκολ σταμάτησε και η Λουκία Σιάμπλετου.

Από πλευράς Πανελληνίου η Στέφανη Απού Νασσάρ έκανε συγκλονιστικό αγώνα πετυχαίνοντας 8 τέρματα με τις Μαριλένα Λουκά και Ρένα Αντωνίου να σκοράρουν από 4 και 3 γκολ αντίστοιχα.

Ημίχρονο: 7-13

Τελικό: 21-24

Πανελλήνιος Λευκωσίας: Μελίνα Ιερείδου, Ιουλία Βανέζη 1, Έμιλυ Τριπάτσα, Έμιλυ Καφετζιή, Ρένα Αντωνίου 3, Έλενα Ηρακλείδου, Στέφανη Απού Νασσάρ 8, Μαρτίνα Ματσιάτοβα 2, Νατάσα Σιακαλλή, Ελένη Ηρακλέους 3, Μαριλένα Λουκά 4, Σοφία Λιλιοπούλου, Μαρίνα Βεντούρη.

Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού: Στέλλα Χριστοφόρου, Μαρία Νεοφύτου, Ελίνα Κωνσταντίνου 7, Κυριακή Παπαπαναγιώτου, Λουκία Σιάμπλετου 4, Χριστίνα Γεωργίου 5, Κυριακή Τσαγγαρίδου 2, Αναστασία Κωνσταντίνου, Νατάσα Κωνσταντίνου 1, Ολυμπία Κωνσταντίνου, Δέσπω Σπύρου 2, Μόνικα Κωνσταντίνου, Παναγιώτα Χριστοδούλου, Αθανασία Ζαχαρίου 1, Ελένη Κωνσταντίνου 2.

Από ιστοσελίδα ΚΟΧ