Ανατροπή, νίκη και 2η θέση για ΣΠΕΣ!

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο κλειστό του Cyprus College με την Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ να παίρνει σπουδαία νίκη με ανατροπή κερδίζοντας τον Παρνασσό με 24-23 στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας.

Οριστικά στην 2η θέση και στους 14 βαθμούς η Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ με την ολοκλήρωση του Β’ Γύρου στην 3η θέση έμεινε ο Παρνασσός (11 βαθμούς).

Το παιχνίδι ήταν σχετικά ισοδύναμο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με τον Παρνασσό να έχει ελάχιστα την υπεροχή ωστόσο δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε στα τελευταία λεπτά δίνοντας την δυνατότητα στην ΣΠΕΣ να ανατρέψει το σκορ και να πάρει μια σπουδαία απ’ όλες τις απόψεις νίκη.

Ήταν ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι, με ένταση, πάθος και έντονο σπασπένς από την αρχή μέχρι το τέλος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ με τον Παρνασσό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 11-10.

Στο 2ο μέρος συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με εναλλαγές στο σκορ όμως 4 λεπτά πριν το φινάλε ο Παρνασσός πήρε σημαντικό προβάδισμα 3 τερμάτων. Σ’ εκείνο το σημείο η ΣΠΕΣ ανασυντάχθηκε και εκμεταλλευόμενη την καλή αμυντική της λειτουργία και την ευελιξία που είχε στην επίθεση κατάφερε να φέρει τα κάτω πάνω και να πάρει τη νίκη με το τελικό 24-23.

Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές με τα 8 τέρματα που πέτυχε ενώ από τον Παρνασσό ξεχώρισαν σε απόδοση οι Χρίστος Χατζηεφραίμ που πέτυχε 6 και οι Κωνσταντίνος Μιχαήλ, Δημήτρης Μπότσαρης που σκόραραν από 5.

Ημίχρονο: 10-11

Τελικό: 24-23

Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ: Καϊλης Μιχάλης, Ανδρέας Γεωργίου 8, Γιώργος Γιωργαλλής 1, Χρήστος Χρυσάνθου 2. Λοϊζος Χρυσάνθου 1, Ραφαήλ Αρτεμίου 3, Μάριος Παπαμιχαήλ, Παναγιώτης Ρούσος, Γιώργος Χριστοδούλου 1, Νεκτάριος Στυλιανού, Μάριος Τσεριώτης 3, Ανδρέας Χατζησάββας, Νικόλας Γεωργίου, Γιώργος Χρυσάνθου, Τάσος Ιωάννου 5, Μιχάλης Παμπόρης.

Παρνασσός Στροβόλου: Κυριάκος Αρκαδίου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Βαρνάβας Βαρνακίδης, Λεωνίδας Αλεξάνδρου, Ορέστης Λεοντίου 1, Μιχάλης Μαυρομμάτης 3, Κυριάκος Βορκάς, Χρίστος Χατζηεφραίμ 6, Κωνσταντίνος Μιχαήλ 5, Πέτρος Προκοπίου 1, Κωνσταντίνος Χατζηεφραίμ 1, Κύπρος Ξενοφώντος, Ρένος Παπανικολάου 1, Δημήτρης Μπότσαρης 5.