Συνεχίζει απτόητος ο πρωταθλητής

Έφυγε με διπλό το Ευρωπαϊκό, προβάδισμα για Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ και Αγίους Τριμιθιάς
 
Συνεχίζει απτόητος ο πρωταθλητής. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο έφυγε αήττητος και από τον Στρόβολο κερδίζοντας σε μια πολύ δύσκολη έδρα τον Παρνασσό με 31-19 και παρέμεινε αήττητος στον θεσμό.
Οι φετινοί πρωταθλητές έχουν μεγάλο στόχο να ολοκληρώσουν το θεσμό αήττητοι και αυτό αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου ώστε να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του.
Μπήκαν δυνατά στον αγώνα, προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 15-6 και δεν έδωσαν δικαίωμα στον Παρνασσό να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του.
Η ομάδα του Στροβόλου παρόλο που πάλεψε τον αγώνα δεν είχε τις λύσεις επιθετικά με αποτέλεσμα να το πληρώσει. Στοίχησαν παράλληλα και οι απουσίες αφού 11 παίκτες είχε στην διάθεση του ο τεχνικός της ομάδας.
Κορυφαίος του αγώνα για τους νικητές ήταν ο Διονύσης Καραγκιοζόπουλος που σκόραρε 6 τέρματα ενώ με 5 έκλεισε τον αγώνα ο Κωνσταντίνος Κεραμίδας. Πολύ καλή παρουσία σ’ ένα ακόμα αγώνα και από τον Δημήτρη Μπότσαρη του Παρνασσού που σκόραρε επίσης 6 τέρματα.
Προβάδισμα για 2η θέση για τον Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ!
Δύσκολη αλλά εξαιρετικά σημαντική νίκη πέτυχε ο Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ επί του Προοδευτικού Πάφου με 23-18 και έκανε αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση της 2ης θέσης.
Η ομάδα του Στροβόλου κατάφερε ουσιαστικά με τη νίκη της να θέσει εκτός διεκδίκησης της 2ης θέσης την Παφιακή ομάδα και παράλληλα εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες του Παρνασσού για να ξεφύγει στον πίνακα.
Καλή αγωνιστική παρουσία από την ομάδα του Σάββα Ζωγράφου ο οποίος στηρίχθηκε στους νεαρούς και ταλαντούχους χειροσφαιριστές της με τον Ανδρέα Χατζησάββα να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να βοηθά τα μέγιστα την ομάδα του στη νίκη.
Ντέρμπι το 1ο μέρος με την ΣΠΕΣ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της στενό 12-11 όμως στο 2ο μέρος είχε τις λύσεις, ξέφυγε στο σκορ και πήρε πανάξια τη νίκη. Φιλότιμη η προσπάθεια από τον Προοδευτικό ο οποίος έκανε καλή εμφάνιση όμως δεν μπόρεσε να φύγει με κέρδος από το κλειστό του Cyprus College.
Βήμα παραμονής για Αγίους Τριμιθιάς!
Στον όμιλο του υποβιβασμού προβάδισμα στην υπόθεση παραμονής πήρε το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς μετά τη νίκη της Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου με 33-29 και προηγείται πλέον με 3-2 στις νίκες.
Η ομάδα των Αγίων Τριμιθιάς ήταν από την αρχή καλύτερη από τους φιλοξενούμενους, πήρε το προβάδισμα και έφτασε δίκαια στην επικράτηση παρά την πολύ καλή προσπάθεια της ομάδας της Λεμεσού.
Στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 16-13 έχοντας πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας και πήραν στο τέλος το ροζ φύλλο με το 33-29.
Από τους παίκτες του Κώστα Κόκκινου ξεχώρισαν οι Κωνστατίνος Μακρής και Λούκας Κυρατζιής που πέτυχαν από 8 και 7 τέρματα αντίστοιχα ενώ σημαντική ήταν συνεισφορά του Λούκα Παρασκευά με τα 6 δικά του γκολ.
Από την ομάδα της Λεμεσού η υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν Στέφανος Στεφάνου που πέτυχε 13 τέρματα και ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης και ο Γιώργος Μιχαήλ που πέτυχε 9 δεν είχε αντίκρισμα που πλέον χρειάζονται δύο σερί νίκες για να ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Όμιλος Πρωταθλήματος (Θέσεις 1-4)
Παρνασσός - Ευρωπαϊκό Παν. 19-31
Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ – Προοδευτικός 23-18
Όμιλος Υποβιβασμού (Θέσεις 5-6)
Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς – Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου 33-29