Το σήκωσαν τα κορίτσια των Λατσιών!

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσαν σήμερα τα κορίτσια των Λατσιών. Οι παίκτριες της Άννας Εκατερινέσκου επικράτησαν άνετα του Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού με 35-15 κατακτώντας και μαθηματικά 2 στροφές πριν το φινάλε το πρωτάθλημα στην Κατηγορία των Γυναικών.

Ο Α.Σ. Λατσιά έχοντας μια σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα δεν άφησε κανένα αντίπαλο να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του φτάνοντας δίκαια και πανάξια στον τίτλο.

Κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού η επιλογή μία. Νίκη για να σφραγίσουν το πρωτάθλημα μαθηματικά και να στρέψουν την προσοχή τους στο κύπελλο ένα θεσμό ο οποίος σαφώς και τους ενδιαφέρει αφού στόχος είναι το τρεμπλ μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και του πρωταθλήματος.

Μπήκαν από νωρίς δυνατά στον αγώνα, επιβλήθηκαν κατά κράτος του Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα. Στο ημίχρονο είχαν ήδη διψήφιο αριθμό διαφοράς 16-5 κατακτώντας στο τέλος τη νίκη με το 35-15.

Η Άντζελα Δημητρίγεβιτς με τα 13 τέρματα που πέτυχε ήταν η κορυφαία σε απόδοση παίκτρια των Λατσιών ενώ από την ομάδα της Λεμεσού η Ελίνα Κωνσταντίνου έκλεισε το παιχνίδι με 7 τέρματα.

Ημίχρονο: 16-5

Τελικό: 35-15

Α.Σ. Λατσιά: Μαλβίνα Ηλία 5, Βάσω Ιωάννου 3, Αλεξάνδρα Κωνσταντίνδου 6, Άννα Μαρία Εκατερινέσκου 2, Έλενα Βραχίμη 1, Μικαέλα Κάντορ 2, Ιωάννα Αβρααμίδου, Άντρια Τάκη, Άντζελα Δημητρίγεβιτς 13, Βικτώρια Σβελτίνοβα 3, Ελισάβετ Έλληνα.

Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού: Μαρία Νεοφύτου, Ελίνα Κωνσταντίνου 7, Κυριακή Παπαπαναγιώτου3, Λουκία Σιάμπλετου 4, Νατάσα Κωνσταντίνου, Γεωργία Κκέλη 1, Ολυμπία Κωνσταντίνου, Παναγιώτα Χριστοδούλου, Αθανασία Ζαχαρίου, Ελένη Κωνσταντίνου, Νίκη Ιωάννου.

Από ιστοσελίδα ΚΟΧ