Διπλό και παραμονή

Την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία εξασφάλισε το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς μετά το σπουδαίο διπλό στο κλειστό της Αφροδίτης επί της Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου με 35-31.

Οι παίκτες του Κώστα Κόκκινου ήθελαν μόλις μια νίκη για να πανηγυρίσουν την παραμονή τους και το πέτυχαν κερδίζοντας δίκαια την ομάδα της Λεμεσού. Μπήκαν από το ξεκίνημα δυνατά στον αγώνα, εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες του αντιπάλου και προηγήθηκαν με 17-11 στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα της Λεμεσού προσπάθησε να αντιδράσει στο 2ο ημίχρονο, η απουσία του πρώτου της σκόρερ Στέφανου Στεφάνου ήταν εμφανής και παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν λύγισαν στο τέλος χάνοντας τον αγώνα με 35-31 με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει την κατηγορία των μεγάλων.

Εξαιρετικό παιχνίδι από την τριάδα Λούκα Παρασκευά, Γιάννο Ιωαννίδη και Άγγελο Λεωνίδου που πέτυχαν από 9, 8 και 7 τέρματα αντίστοιχα και ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της νίκης του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς.

Από την άλλη η ομάδα του Αγίου Αθανασίου είχε μεν σε μεγάλη μέρα τους Πέτρο Πούπα και Γουίλιαμ Μανσίρ που πέτυχαν 11 και 9 τέρματα αντίστοιχα ωστόσο δεν μπόρεσαν να αποσοβήσουν την ήττα.

Αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια για την φετινή τους παρουσία στο πρωτάθλημα. Αγωνίστηκαν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας, έκαναν απίστευτη προσπάθεια και λύγισαν στο φινάλε.

Πολλά συγχαρητήρια και στο Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς που στους τελευταίους αγώνες έκανε απίστευτη προσπάθεια και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της.

Ημίχρονο: 11-17

Τελικό: 31-35

Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου: Ανδρέας Στυλιανού, Νικόλας Στυλιανού 2, Αλέξανδρος Ανδρέου, Αριστοτέλης Μιχαηλίδης, Πέτρος Πούπας 11, Στέφανος Ιωάννου, Γουϊλιαμς Μανσίρ 9, Γιώργος Μιχαήλ 6, Πέτρος Ορφανού 1, Σωτήρης Στυλιανού 2, Χάρης Τσαγγαρίδης.

Κ.Ν. Αγίους Τριμιθιάς: Μιχάλης Βασιλείου, Γιάννος Ιωαννίδης 8, Άγγελος Λεωνίδου 7, Λούκας Παρασκευά 9, Κώστας Κόκκινος, Άργυρης Θεοφάνους 4, Γιώργος Σάββα, Νίκος Κυρμίτζης, Λούκας Κυρατζιής 3, Χαρίτων Κυριάκου, Αλέξανδρος Κόκκινος 1, Γιώργος Τριμιθιώτης 3, Κωνσταντίνος Μακρής.

Από ιστοσελίδα ΚΟΧ