Πήρε ΡΕΒΑΝΣ και πάει για τρεμπλ!

Στοπ στις ορέξεις της Ε.Ν. Αθηένου για 4ο σερί Κύπελλο έβαλε το Α.Σ.Λατσιά που επικράτησε με 26-21 στον 1ο ημιτελικό και την Κυριακή 28 Μαϊου θα διεκδικήσει το τρεμπλ.

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός με τις δύο κορυφαίες ομάδες της Γυναικείας Χειροσφαίρισης να προσφέρουν πλούσιο θέαμα αντάξιο της ιστορίας των δύο αντιπάλων.

Πάθος, ένταση σασπένς, εναλλαγές στο σκορ το σκηνικό που διαδραματίστηκε στον 1ο ημιτελικό με την ομάδα των Λατσιών να χαμογελά στο τέλος παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Final Four Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών.

Τα κορίτσια του Χρίστου Χατζηεφραίμ πιο συγκεντρωμένα στα τελευταία στάδια του αγώνα εκμεταλλεύτηκαν τις άστοχες επιθέσεις της Αθηένου και με την Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου σε μεγάλη μέρα κατέκτησαν τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Από την άλλη η Ε.Ν. Αθηένου πάλεψε όσο μπορούσε τον αγώνα, κατέθεσε ψυχή όμως η αστοχία της και κατ’ επέκταση η ατυχία της δεν επέτρεψε να πάρει τη νίκη και να διεκδικήσει το 4ο σερί Κύπελλο στην ιστορία της.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα όμως στο τελευταίο 5λεπτο τα Λατσιά πήραν σημαντικό προβάδισμα κλείνοντας το ημίχρονο με το υπέρ της 13-11.

Στο 2ο μέρος οι παίκτριες της Αθηένου μπήκαν δυνατά στον αγώνα και με την συμπλήρωση του 40ου λεπτού κατάφεραν και έφεραν τα κάτω πάνω αφού βρέθηκαν να προηγούνται με 15-17 όμως τα Λατσιά δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Παίζοντας πολύ καλή άμυνα και με όπλο την επίθεση ανάτρεψαν τα σε βάρος τους δεδομένα και πήραν στο τέλος μια δίκαιη νίκη με 26-21.

Πρώτη σκόρερ για τους νικητές ήταν η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου που πέτυχε 6 τέρματα ενώ με 9 γκολ ολοκλήρωσε τον αγώνα η Λητώ Έλληνα της Ε.Ν. Αθηένου.

Κορυφαία του αγώνα όμως ήταν η Άντρια Τάκη αφού η αρχηγός των Λατσιών με τις σωτήριες επεμβάσεις της οδήγησε την ομάδα της στη νίκη πρόκριση στον τελικό.

Ημίχρονο: 13-11

Τελικό: 26-21

Α.Σ.Λατσιά: Μαλβίνα Ηλία 2, Βάσω Ιωάννιυ 5, Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου 6, Ανα Μαρία Εκατερινέσκου 1, Άντρια Κληρίδη, Έλενα Βραχίμη 1, Μικαέλα Κάντορ 2, Αβρααμίδου Ιωάννα, Άντρια Τάκη, Άντζελα Διμιτρίεβιτς 5, Βικτόρια Σβετλίνοβα 4, Ελισάβετ Έλληνα, Λουκία Κληρίδη.

Ε.Ν. Αθηένου: Παναγιώτα Φιάκκου 6, Πυρογιάννη Μαρία, Ελένη Γαστρινάκη 1, Αγγελική Διγενή 3, Βαρβάρα Φιάκκου, Λητώ Έλληνα 9, Χρυστάλλα Χατζηαντώνη, Στέφανη Νικολάου, Στάλω Ιακώβου 2, Χαραλάμπους Αγαθόκλεια, Χρύσια Τρύφωνος, Βαλέρια Νικολάου, Τούμπα Μαρία, Περσεφώνη Λύτρα, Γεωργία Κκαϊλα, Κουρούσιου Στυλιανή.

AΠΟ Κ.Ο.Χ