Δύο Εθνικές ομάδες «τροφοδοτεί» ο Μονομάχος!

Τζουντόκα σε δύο Εθνικές ομάδες «τροφοδοτεί» ο Αθλητικός Σύλλογος Μονομάχος. Ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τζούντο U18 που θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου στο Κάουνας της Λιθουανίας, η σχολή τζούντο/σάμπο με έδρα την Παλλουριώτισσα θα εκπροσωπηθεί με τρεις αθλητές στη σημαντική ευρωπαϊκη διοργάνωση και μάλιστα με δύο διαφορετικές Εθνικές ομάδες!

Συγκεκριμένα, ο Κύπρος Ανδρέου και ο Λουκάς Λουκά θα αγωνιστούν με τα κυπριακά χρώματα στις κατηγορίες μέχρι 55 κιλών και μέχρι 60 κιλών αντίστοιχα, ενώ ο Βίκτωρας Γκαρακλίδης αγωνιζόμενος με το εθνόσημο της Εθνικής Ελλάδας θα λάβει μέρος στην κατηγορία μέχρι 66 κιλών!

Οι Ανδρέου και Λουκά επιλέχθηκαν ως μέλη της Εθνικής Κύπρου U18, ενώ ο Γκαρακλίδης έλαβε το δικαίωμα να αγωνιστεί για την Ελλάδα μετά τη δεύτερη θέση που κέρδισε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα U18/U21 που έγινε τον Φεβρουάριο στην Αθήνα. Και οι τρεις αθλητές προπονούνται υπό τις οδηγίες του Μάριου Ανδρέου στη Σχολή Μονομάχος στην Παλλουριώτισσα.

«Είναι μεγάλη η τιμή για την Σχολή μας το γεγονός ότι τρεις αθλητές μας θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και μάλιστα με δύο διαφορετικές Εθνικές ομάδες! Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά και δικαιωματικά παίρνουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Κύπρο και την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό», λέει ο Μάριος Ανδρέου, ο οποίος πέραν από ιδιοκτήτης του Μονομάχου, είναι και πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σάμπο, ένα ανερχόμενο διεθνώς άθλημα, παρεμφερές με το τζούντο.

Οι τρεις αθλητές, μαζί με τον Μάριο Ανδρέου και την υπόλοιπη αποστολή θα αναχωρήσει από την Κύπρο στις 29 Ιουνίου και στις 30 του μήνα θα αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό U18 στη Βαλτική χώρα.