Το Stelios Philanthropic Foundation συνεχίζει να στηρίζει τον Κοντίδη

Την υποστήριξή του προς τον Παύλο Κοντίδηανανέωσε πρόσφατα το Stelios Philanthropic Foundation, το οποίο θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του πρώτου σύγχρονου Κύπριου Ολυμπιονίκη.

Σε πρόσφατη συνάντηση με τον Κοντίδη, ο SirΣτέλιος Χατζηϊωάννου επαναδιατύπωσε τη στήριξή προς τον 27χρονο ιστιοπλόο στην προσπάθεια που κάνει, προάγοντας τον κυπριακό αθλητισμό και κάνοντας γνωστή παγκοσμίως την Κύπρο μέσα από τις αγωνιστικές του επιτυχίες.

Σε σχετική, σύντομη δήλωσή του ο SirΣτέλιος Χατζηϊωάννου αναφέρει πως «είμαιπερήφανος που υποστηρίζω έναν Κύπριο συμπατριώτη μου, ο οποίος μας έχει κάνει πολλές φορές περήφανους με τα αγωνιστικά του κατορθώματα. Καθώς η ιστιοπλοΐα είναι και χόμπι για εμένα, θα παρακολουθώ και θα υποστηρίζω τον Παύλο Κοντίδη, στην πλεύση του προς μια ακόμα Ολυμπιακή επιτυχία».

«Αισθάνομαι περηφάνεια, τιμή και ευγνωμοσύνη που έχω δίπλα μου τον SirΣτέλιο Χατζηϊωάννου και το Stelios Philanthropic Foundation, να με υποστηρίζουν στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020» λέει από την πλευρά του ο Παύλος Κοντίδης.

Την περίοδο αυτή ο Κοντίδης προετοιμάζεται εντατικά ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των σκαφών τύπου Laser, που θα γίνει στην Κροατία τον Σεπτέμβριο και είναι ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς για τον ίδιο. Ο ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού διανύει μια πολύ καλή σεζόν, στην οποία ξεχωρίζει η νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres αλλά και η δεύτερη θέση στην αντίστοιχη διοργάνωση του Μαϊάμι. 

Μερικά λόγια για το Stelios Philanthropic Foundation
Το Stelios Philanthropic Foundation είναι ένα κοινωφελές ίδρυμα που στηρίζει την κοινωνία, κυρίως σε Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Μονακό, τα μέρη όπου ζει και εργάζεται ο ιδρυτής του SirΣτέλιος Χατζηϊωάννου. Σε Ελλάδα και Κύπρο προσφέρει καθημερινά περίπου 25.000 γεύματα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, μέσω του προγράμματος «Φαγητό από Καρδιάς». Περισσότερα από 70.000 άτομα έχουν ήδη εγγραφεί και λαμβάνουν «Φαγητό από Καρδίας». 

Στον τόπο μας στηρίζει επίσης την εδραίωση της ειρήνης μέσω των Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας, που φέτος συμπληρώνουν εννιά χρόνια χρηματικής υποστήριξης σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους οι οποίοι συνεργάζονται στο νησί.

Συνολικά, το Ίδρυμα παρέχει βοήθεια μέσα από τέσσερις βασικούς άξονες: υποτροφίες, υποστήριξη επιχειρηματικότητας με χρηματικά βραβεία, δωρεές σε περιβαλλοντολογικές και άλλες οργανώσεις με φιλανθρωπική δραστηριότητα. 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.stelios.org.