Παρέλλης: «Περίμενα νωρίτερα το όριο»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Απόστολος Παρέλλης θα συμμετάσχει σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου. Ο Ολυμπιονίκης, ο οποίος κατέκτησε την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου πριν από δύο χρόνια , κατάφερε την Πέμπτη (20/7) να ξεπεράσει το όριο των 65 μέτρων και να προκριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, στις 4 Αυγούστου. Αν και όπως δηλώνει ο ίδιος, περίμενε να έρθει πιο γρήγορα η πρόκριση, στο τέλος μίλησε η ψυχή του πρωταθλητή και με μία βολή 65.13 μέτρων στην Παγκύπρια Ημερίδα Στίβου στη Λεμεσό, κατάφερε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση για το Λονδίνο.

«Όσο καλύτερα γίνεται»

Με το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην τσέπη πλέον, ο δισκοβόλος του ΓΣΠ δηλώνει πως: «Θα προσπαθήσω για το καλύτερο στο Λονδίνο. Αν και περίμενα να έρθει πιο νωρίς το όριο, σημασία έχει ότι βγήκε. Τώρα έχω δεκαπέντε μέρες μέχρι τους αγώνες και στόχος είναι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται». Ο πρώτος αγώνας που θα δώσει ο πρωταθλητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, θα είναι στις 23:20 την Παρασκευή, 4 Αυγούστου, για τα προκριματικά.

Μεγάλη επιτυχία λοιπόν για τον Απόστολο Παρέλλη, ο οποίος βάζει για ακόμα μία φορά την Κύπρο στο χάρτη του Παγκόσμιου Στίβου. Τον πρωταθλητή στηρίζει ο ΟΠΑΠ Κύπρου, τα συμπληρώματα διατροφής SCI-MX, το e-shop for sports, η Nike και τo Presse Café.