Η ΚΟΚΩΠ συγχαίρει τον Α. Ζησιμίδη

Η ΚΟΚΩΠ συγχαίρει τον Α. Ζησιμίδη για την επιτυχή συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23. Ο Κύπριος κωπηλάτης κατέλαβε την τιμητική 8η θέση στο Πρωτάθλημα

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας (ΚΟΚΩΠ) συγχαίρει τον αθλητή της Εθνικής Κύπρου και του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού Αλέξανδρο Ζησιμίδη, για την τιμητική 8η θέση που κατέλαβε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κάτω των 23, το οποίο διεξήχθη από τις 19 μέχρι τις 23 Ιουλίου, στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Η Ομοσπονδία συγχαίρει, παράλληλα, όλους όσους συνεργάστηκαν για την επιτυχή συμμετοχή του Αλέξανδρου Ζησιμίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, και ιδιαίτερα, συγχαίρει τον προπονητή του, Αριστοτέλη Ιωάννου, τον Όμιλο του και την οικογένεια του.  

Ο Αλέξανδρος  Ζησιμίδης ξεκίνησε την προσπάθεια του, υπό τις οδηγίες του προπονητή του, στις 19 Ιουλίου, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους 12 καλύτερους του κόσμου. Στον προχθεσινό ημιτελικό Α/Β τερμάτισε στην 6η θέση με χρόνο 7:07.2 και έτσι χθες το πρωί αγωνίστηκε στον Τελικό Β’ για μία θέση μεταξύ 7ης και 12ης , τερματίζοντας στην 2η θέση με χρόνο 7:02.53 και καταλαμβάνοντας την 8η θέση στην Γενική Κατάταξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος σε σύνολο 34 αθλητών.

Η ΚΟΚΩΠ, για μια ακόμη φορά, ευχαριστεί τους χορηγούς της και κυρίως τον ΟΠΑΠ Κύπρου που με την βοήθεια του καλύφθηκαν αρκετά από το έξοδα προετοιμασίας και συμμετοχής του αθλητή μας στον αγώνα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες, επίσης, εκφράζει στην Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία για την συμπαράσταση της τόσο κατά την προετοιμασία του Αλέξανδρου Ζησιμίδη όσο και κατά την διάρκεια των αγώνων. 
 
Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας 
24 Ιουλίου 2017