Πρεμιέρα με ήττα για την Πανεπιστημιακή ομάδα (Φώτο)

Tην ήττα με 3-0 από το Ιράν γνώρισε στην πρεμιέρα της στην 29η Πανεπιστημιάδα που διεξάγεται στην Ταιπέι η Εθνική Πανεπιστημιακή ομάδα της Κύπρου.  Η ομάδα μας στάθηκε καλά στο πρώτο σετ αλλά έχασε τον αγώνα σε 1 ώρα και τρία λεπτά. 

Στο πρώτο σετ η Πανεπιστημιακή ομάδα έχασε με 18-25 σε 21 λεπτά. Το δεύτερο σετ η κυπριακή ομάδα έχασε με 14-25 σε 22 λεπτά και το τρίτο με 12-25 σε 20 λεπτά. Η ήττα δεν είναι καταδικαστική αφού η ομάδα θα δώσει άλλα τέσσερα παιχνίδια, ενώ από τον τέταρτο Όμιλο στην 16αδα προκρίνονται οι τέσσερεις πρώτοι.   Τον αγώνα που έγινε στο «Αrmy Academy R.o.c. Gymnasium»  παρακολούθησαν 600 θεατές.

Ο συνοδός – προπονητής της Πανεπιστημιακής ομάδας Βαγγέλης Κουτουλέας μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ μετά τον αγώνα χαρακτήρισε την ομάδα του Ιράν ως την καλύτερη του Ομίλου μας.

Κύπρος: Γεωργίου, Ζηκάκης, Προδρόμου, Σπύρου, Καλαφάτης, Σαββίδης, Ποχάνης – Λίμπερο: Χαραλαμπίδης. Αναστασιάδης Τζέιμς, Αναστασιάδης Αλεξ.

Ιράν:Μοαζέεν, Σιρογντομπανί, Ραντζμπάρ, Σάχι, Γιουσεπρούρ, Πιρούτ-Πούρ, Βάντι, Μπαρσάν. 

Η Πανεπιστημιακή ομάδα της Κύπρου αντιμετωπίζει τη Δευτέρα στις 13:00 ώρα Κύπρου την Αργεντινή στο «Chinese Culture University Gymnasium».