ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One

Μπορεί ο Αύγουστος να είναι μήνας διακοπών για τους περισσότερους, ωστόσο, ήδη αρκετές εταιρείες προετοιμάζουν τις αγωνιστικές τους ομάδες προκειμένου να λάβουν μέρος στον Εταιρικό Δρόμο 5χλμ ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της δεύτερης διοργάνωσης του αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One, η οποία λαμβάνει χώρα την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ της Έγκωμης. Πέραν του Εταιρικού Δρόμου, φέτος εισάγεται στο πρόγραμμα και ο Ημιμαραθώνιος, ενώ υπάρχουν επίσης οι Ατομικοί Δρόμοι 5χλμ & 1χλμ.

Η εισαγωγή του Εταιρικού Δρόμου 5χλμ είναι μια από τις αρκετές καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης, η οποία εντάσσεται σε πλαίσιο δράσεων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τίτλο «Παιδί, Διατροφή και Υγεία». Σκοπός του προγράμματος είναι η προώθηση της σημασίας της ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης στα παιδιά και στόχος η δημιουργία εξατομικευμένου προγράμματος υγιεινής διατροφής για 2.000 παιδιά, 9-12 χρόνων, από μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Κύπρου, με τη συνεργασία του οποίου υλοποιείται το πρόγραμμα. 

Στον Εταιρικό Δρόμο 5χλμ μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις και οργανισμοί, εντάσσοντας στην ομάδα τους στελέχη και μέλη του προσωπικού, πελάτες ή και φίλους. Για σκοπούς χρονομέτρησης θα αθροίζεται η επίδοση των τεσσάρων πρώτων αθλητών κάθε ομάδας, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει απεριόριστο αριθμό δρομέων. Το κόστος συμμετοχής είναι €150 για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 30 Σεπτεμβρίου (Early Birds) ενώ ακολούθως ανεβαίνει στα €200. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται προσωπικός αριθμός (bib number), chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και αναμνηστικό μετάλλιο για είκοσι (20) δρομείς. Σε περίπτωση που μια ομάδα αποτελείται από περισσότερους, θα υπάρχει έξτρα χρέωση €5/ ανά άτομο.

«Ο Εταιρικός Δρόμος 5χλμ είναι μια από τις σημαντικές μας καινοτομίες για φέτος, δίνοντας την ευκαιρία σε εταιρείες να λάβουν μέρος οργανωμένα στον αγώνα, στηρίζοντας έναν καλό σκοπό, προωθώντας τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης ανάμεσα στο προσωπικό, τους φίλους και τους πελάτες τους» δηλώνει σχετικά η Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κα Νατάσα Κωνσταντινίδου και τονίζει πως «την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου περιμένουμε όλες τις εταιρείες να τρέξουν μαζί μας για ό,τι πολυτιμότερο έχουμε: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ».

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικώς στα νούμερα 22793728 και 22442878. Από αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμη και η ηλεκτρονική εγγραφή. 

Το Πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή και Υγεία»

Το πρόγραμμα «τρέχει» επιτυχώς σχεδόν εδώ  και ένα χρόνο σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά να επισκεφθούν χωρίς κόστος ένα μέλος του Συνδέσμου και αφού περάσουν από τις απαραίτητες μετρήσεις, να αποκτήσουν εξατομικευμένο πλάνο ισορροπημένης διατροφής. Παράλληλα στο πλαίσιο του προγράμματος «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ φροντίζουν να ενημερώνουν μικρούς και μεγάλους για την διατροφική αξία και τη σημασία των φρούτων στη διατροφή αλλά και τα οφέλη ενός υγιεινού προγεύματος, μέσα από προγεύματα που μοιράζονται σε σχολεία δημοτικής εκπαίδευσης.