Τιμή στον κορυφαίο Νικόλα Βασιλείου!

Η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας βραβεύει διεθνείς επιτυχίες αθλητών της
 
Τιμή στον κορυφαίο Νικόλα Βασιλείου!
 
Ο νεαρός σκοπευτής εξασφάλισε δυο χάλκινα μετάλλια (ομαδικό και ατομικό) στους Πανευρωπαϊκούς και στους Παγκόσμιους Αγώνες Σκοποβολής!
 
Με δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του και την απονομή τιμητικής διάκρισης, η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας τίμησε τον κορυφαίο σκοπευτή της Νικόλα Βασιλείου, ο οποίος για άλλη μια χρονιά «σήκωσε» στους ώμους του το κύρος και την αξιοπρέπεια της κυπριακής σκοποβολής στις κορυφαίες σκοπευτικές διοργανώσεις της Ευρώπης και του κόσμου που έλαβε μέρος.
 
Ο νεαρός σκοπευτής, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε πρωταθλητής Κύπρου τόσο μεταξύ των εφήβων όσο και μεταξύ των ανδρών, στις διεθνείς του υποχρεώσεις στις δυο κορυφαίες διοργανώσεις που πήρε μέρος εξασφάλισε, ένα χάλκινο ομαδικό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Σκοποβολής στο Μπακού κι ένα χάλκινο ατομικό μετάλλιο στους Παγκόσμιους Αγώνες Σκοποβολής στη Μόσχα. Στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες, ολοκλήρωσε τον προκριματικό με το ψηλότερο αποτέλεσμα (122/125) πέρασε επικεφαλής στον τελικό και κατέκτησε την έκτη θέση στην ατομική κατάταξη.
 
Στο δείπνο της ΣΚΟΛΕΥ, προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος, ο προπονητής του αθλητή Χριστάκης Χριστοφόρου, μέλη και φίλοι της οικογένειάς του και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των διοργανωτών. Η τιμητική διάκριση που απονεμήθηκε στο νεαρό σκοπευτή περιλάμβανε τιμητική πλακέτα, τιμητικό δίπλωμα και χρηματικό έπαθλο. Τόσο ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΥ όσο και ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ στους χαιρετισμούς τους συγχάρηκαν τον Νικόλα Βασιλείου για τις συνεχόμενες διεθνείς επιτυχίες του και εξέφρασαν την πεποίθηση πως, όταν του δοθεί η ευκαιρία, θα προσθέσει τόσο στην προσωπική συλλογή του όσο και στη συλλογή της ΣΚΟΚ το Ολυμπιακό μετάλλιο που απουσιάζει.