Με το δεξί η Ε.Ν. Αθηένου… πρώτη νίκη για Α.Ο. Αραδίππου

Με νίκες προχώρησαν στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών η Ε.Ν. Αθηένου και Α.Ο. Αραδίππου οι οποίες επικράτησαν του Πανελληνίου Λευκωσίας και του Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού αντίστοιχα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Αθηένου στην δική της πρεμιέρα στο πρωτάθλημα ήταν καταιγιστική. Απέναντι στον Πανελλήνιο έδειξε μέρος των φετινών της δυνατοτήτων αφού μπήκε δυνατά στον αγώνα και παίζοντας από την αρχή δυνατά δεν δυσκολεύτηκε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στον θεσμό. Επικράτησε με 30-14 του Πανελλήνιου ο οποίος δεν μπόρεσε να βγάλει μέρος των δυνατοτήτων του με αποτέλεσμα να δεχθεί την πρώτη του ήττα στον θεσμό.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής δύσκολη αλλά συμαντική νίκη πέτυχε ο Α.Ο. Αραδίππου στην Λεμεσό κόντρα στο Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού. Σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αφού οι δύο ομάδες ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ κέρδισε με 23-20 και άφησε πίσω του τις δύο ήττες σε σούπερ καπ και 1η αγωνιστική από τον Α.Σ. Λατσιά. Καλή εμφάνιση από την ομάδα της Λεμεσού που έμεινε στο τέλος από δυνάμεις και επιλογές.

Ρεπό είχε αυτή την βδομάδα ο Α.Σ. Λατσιά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ε.Ν. Αθηένου – Πανελλήνιος Λευκωσίας 30-14

Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού – Α.Ο. Αραδίππου 20-23