Νίκες για Ευρωπαϊκό και Παρνασσό!

Με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Παρνασσός Στροβόλου οι οποίοι επικράτησαν του ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ και του Προοδευτικού αντίστοιχα στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής. Σπουδαίο διπλό και για το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς επί της Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου.

Πήρε το ντέρμπι το Ευρωπαϊκό…

Με το διπλό έφυγε από το κλειστό του Λυκείου Στροβόλου το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο επικράτησε δύσκολα του ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ με 20-18 και διατηρήθηκε στην κορυφή του πίνακα.

Ο περσινός νταμπλούχος τα βρήκε δύσκολα κόντρα στους γαλαζοκίτρινους ωστόσο έδειξε χαρακτήρα σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και πανηγύρισε στο τέλος μια σπουδαία νίκη απέναντι σ’ ένα σαφώς βελτιωμένο απ’ όλες τις απόψεις αντίπαλο. ΗΗ ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου προηγήθηκε από το ημίχρονο με το στενό 10-9 και κατέκτησε στο τέλος το ροζ φύλλο με το τελικό 20-18.

Επιστροφή στις νίκες

Άνετη νίκη πέτυχε επί του Προοδευτικού Πάφου ο Παρνασσός Στροβόλου με 36-20 και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Η ομάδα του Στροβόλου ήταν σοβαρή και πειθαρχημένο από την αρχή μέχρι το φινάλε και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες κατέκτησε άνετα τη νίκη και διατηρήθηκε στην κορυφή του πίνακα.

Διπλό για το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς

Σπουδαίο διπλό απ’ όλες τις απόψεις πέτυχε το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθίάς επί της Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου με 33-30 σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, έδωσαν τα πάντα στο παρκέ όμως στο τέλος χάρηκαν οι φιλοξενούμενοι. Καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ κλείνοντας το ημίχρονο με το ισόπαλο 15-15 ενώ στο 2ο το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς εκμεταλλευόμενο τις λύσεις που βρήκε στην επίθεση κατάφερε να πάρει τη νίκη με το τελικό 33-30.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 18-20

Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου – Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς 30-33

Παρνασσός Στρ. – Προοδευτικός Πάφου 36-20

Από ιστοσελίδα ΚΟΧ