Συνεχίζει αήττητο το Frederick

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FUTSAL ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017– 2018
 
ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΗΤΤΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 
 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK 3-6 (2-2)
 
Εξαιρετικά δυνατά μπήκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου στον αγωνιστικό χώρο και απέναντι στο αδιαφιλονίκητο φαβορί ύψωσε ανάστημα και κατάφερε να αποδείξει τις τεράστιες δυνατότητες των παικτριών του σημειώνοντας 2 τέρματα κλείνοντας το ημίχρονο με 2-2.
 
Δυστυχώς όμως για την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου απέναντι του είχε τα κορίτσια του Frederick University που μετά το 2-2 του πρώτου ημιχρόνου «έσφιξαν» την άμυνα τους και με φαρμακερές επιθετικές ενέργειες στο Β μέρος κατάφεραν να σημειώσουν 4 τέρματα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στα 6 και αφήνοντας τις αντιπάλους με την γεύση της καλής απόδοσης . Με την νίκη του αυτή το Frederick University συνεχίζει την αήττητη πορεία του.
 
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1-2 (0-2)
 
Φοβερό παιγνίδι έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες με τις ενέργειες των παικτριών τους να εντυπωσιάζουν κυρίως για το πάθος αλλά και τις τεχνικές ικανότητες τους .
Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατάφερε να προηγηθεί σχετικά νωρίς με 0-2 σκορ με το οποίο τελείωσε και το Α μέρος ενώ από εκεί και πέρα  και ιδιαιτέρα στο Β μέρος το  παιγνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά.
 
Από την μία το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ρίχτηκε στην επίθεση για να ισοφάριση ενώ από την άλλη το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έδινε την δική του μάχη στην άμυνα αλλά και στις αντεπιθέσεις για να σκοτώσει το παιγνίδι.
 
Η μείωση του σκορ σε 1-2 από το Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο ανέβασε τις «θερμοκρασίες» στον αγώνα αλλά τελικά το σκορ δεν άλλαξε και το πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε μία τεράστια και σημαντική νίκη για την συνέχεια.