Στην τελική ευθεία με ντέρμπι

Το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας μπαίνει στην τελική του ευθεία με τις αναμετρήσεις της 16ης Αγωνιστικής.

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παρνασσό και τον ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ δεσπόζει των αναμετρήσεων παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στο κλειστό του Παρνασσού Στροβόλου με τον αγώνα να είναι ζωντανός μέσω Live Streaming από τον AlfaSports.TV και θα αρχίσει στις 16:30.

Μόνο νίκη θέλει η ομάδα του Στροβόλου για να διατηρήσει όποιες ελπίδες έχει για κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ θέλει από την πλευρά του την 1η του νίκη σε φετινό ντέρμπι.

Αξίζει να τονίσουμε πως μετά από συντονισμένες ενέργειες των δύο Σωματείων η αναμέτρηση Παρνασσός – ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ είναι αφιερωμένη στα παιδιά με Αυτισμό. Μάλιστα στον αγώνα παιδιά θα συνοδεύσουν τους αθλητές παιδιά με Αυτισμό ενώ έξω από το γήπεδο θα υπάρχει συνεργείο του Συνδέσμου για άτομα με Αυτισμό ώστε να δέχονται εισφορές.

Από κει και πέρα ο πρωτοπόρος του πίνακα Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα έχει εύκολο απόγευμα κόντρα στην Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου ενώ μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο κλειστό του Cyprus College με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την 4η θέση.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/03/2018

15:00 Κ.Ν.ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ Π ΓΗΠ. ΕΥΡ/ΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ

16:00 Ε.Ν.ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΕΥΡ/ΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΓΗΠ. ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ

16:30 ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡ – ΑΠΟΕΛ/ΣΠΕΣ ΓΗΠ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΣΤΡ