Έκανε το Repeat ο Μαυρομμάτης! (δηλώσεις)

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε. Ο Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου πανηγυρίζει το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β’ Κατηγορίας Ανδρών αφού επικράτησε στο τελευταίο παιχνίδι του μαραθωνίου του Α.Ο. Ανθούπουλης με 20-19 σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι που καθήλωσε όλους τους φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στο ντέρμπι κορυφής.

Η ομάδα του Αγίου Παύλου έκανε το Repeat στον θεσμό, μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος και πλέον έβαλε πλώρη και για να κερδίσει το κύπελλο κάνοντας παράλληλα το νταμπλ.

Απέναντι στην νεοσύστατη ομάδα του Α.Ο. Ανθούπολης τα βρήκε σκούρα και χρειάστηκε και την τύχη για να μπορέσει να πάρει τη νίκη και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός της ομάδας Αριστοκλής Χριστοφή, ο οποίος με το χθεσινό έφτασε τις 3 σερί κατακτήσεις πρωταθλημάτων αφού πανηγύρισε και το πρωτάθλημα το 2016 με το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς μίλησε στην ιστοσελίδα της Κ.Ο.Χ. για την επιτυχία της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είπε: «Το φετινό πρωτάθλημα ήταν ακόμη πιο δύσκολο σε σύγκριση με το περσινό αφού υπήρχε έντονος συναγωνισμός και τελικά κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι. Μέσα από αυτόν τον ανταγωνισμό μπορώ να πω ότι δημιουργήθηκε η άμιλλα του ευ αγωνίζεσθαι με αποτέλεσμα να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Το γεγονός ότι καταφέραμε μέσα από αυτήν την ανταγωνιστικότητα να στεφθούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητές μας κάνει να αισθανόμαστε για ακόμη μια φορά υπερήφανοι για την μεγάλη επιτυχία.

Στήριγμα μας οι άοκνες προσπάθειες και βοήθειες που είχαμε από τον πρόεδρο κ. Κυπριανό Παπαδόπουλο καθώς και η ανιδιοτελής στήριξη του εφόρου μας κου Χάρη Γιασίτη».

Στην συνέχεια μίλησε για την φετινή πορεία του Μαυρομμάτη: «Βασικοί στόχοι ήταν η διατήρηση των κεκτημένων όπως επίσης και η προώθηση παικτών από την εφηβική ομάδα. Ο ενθουσιασμός των νεαρών παικτών σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλιών παικτών είναι το βασικό συστατικό για αυτή την επιτυχία.

Πραγματικά νιώθω υπερήφανος για την ομάδα του Μαυρομμάτη Αγίου Παύλου όπως επίσης και για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Είναι τιμή μου να έχω στην ομάδα μου παίκτες οι οποίοι έχουν ήθος, αρχές και αγωνιστική θέληση.

Εν κατακλείδι μέσα από ένα υγιές περιβάλλον βασιζόμενο στις αθλητικές αρχές και μέσα από μια οργανωμένη προσπάθεια το μέλλον φαντάζει ευοίωνο για το σωματείο του Μαυρομμάτη Αγίου Παύλου».

Από ιστοσελίδα ΚΟΧ