Κατέκτησε τον Όλυμπο το ΑΠΟΕΛ

Έξι από τους 14 ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ διακρίθηκαν στον αγώνα 0-2000 που διεξήχθη το Σάββατο 19 Μαΐου, με σημείο εκκίνησης το «My Mall Limassol» και τερματισμού την κορυφή του Ολύμπου. Στη διαδρομή συμμετείχαν περισσότεροι από 130 αθλητές, από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Οι γαλαζοκίτρινοι ανέβηκαν 4 φορές στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου και 2 στο δεύτερο.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι Κώστας Ριαλάς και Κωνσταντίνος Νίκου, οι οποίοι πανηγύρισαν την 1η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 50-55 και 20-30 αντίστοιχα, αλλά και την 3η και 4η θέση στη γενική κατάταξη. 

Η Ελένη Αντρέου τερμάτισε 1η στην κατηγορία κάτω των 20 ετών, ενώ την ίδια θέση κατέκτησε και ο Κώστας Ψυσσιής στην κατηγορία 45-50.

Ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου και ο Πολύβιος Γρηγοριάδης κατέλαβαν τη 2η θέση στην κατηγορία 35-40 και 50-55.

Κύριοι χορηγοί της ομάδας είναι η BD Swiss, τα συμπληρώματα Vita Biotics και το κατάστημα Cyclo. Χορηγοί είναι επίσης το Perskindol, η M. Poumpouris electrical, το Pilides Eyeland και η ACS Courier.

Υποστηρίζουν η ΗΡΑ Constructions, τα ελαστικά Vitoria, η Garmin Cyprus, η DIMCO, το κτηματομεσιτικό REACT, το τυπογραφείο Cassoulides Master Printers, το περίπτερο Break Time, η G&P Studio και το Alexandrion Group.

Δελτίο Τύπου Σωματείου ΑΠΟΕΛ