"Σπουδαίο διπλό" (βίντεος/φώτος)

Με δελτίο τύπου το Σωματείο ΑΠΟΕΛ αναφέρεται στη νίκη επί του Ν.Ο.Λάρνακας και παραθέτει φωτογραφίες και στιγμιότυπα του αγώνα...

"Σπουδαίο διπλό για την ομάδα υδατοσφαίρισης του Σωματείου μας που κέρδισε το Ν.Ο.Λάρνακας με 8-5 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα μας μπήκε από δυνατά στον αγώνα και με την ολοκλήρωση της 1ης περίοδο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων (3-1). Στην 2η περίοδο η αστοχία της ομάδας αφού είχε συνολικά 2 δοκάρια έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να μειώσουν σε 3-2 αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.
Με την έναρξη της 3ης περιόδου η ομάδα μας ανέβασε στροφές και ανέβασε το σκορ στο 6-3 ενώ στην 4η περίοδο δεν έδωσε δικαιώματα στον Ν.Ο.Λάρνακας να επανέλθει κατακτώντας παράλληλα τη νίκη με το τελικό 8-5.

Αυτή ήταν η 2η νίκη της ομάδας μας στο πρωτάθλημα σε σύνολο 3 αγώνων αφού είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη επί του Ν.Ο.Πάφου.

Ο Σόλων Νικολάου με 4 τέρματα ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας με τον Δημήτρη Μήλα να πετυχαίνει 2 και τους Κτωρίδη και Βασιλείου να σκοράρουν από 1.

Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας ο Ν.Ο. Αμμοχώστου εντός έδρας την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου στις 14:30".