H Nordic Naturals® στην ομάδα χορηγών του Μάρκου Παγδατή


Ο Μάρκος Παγδατής ανακοίνωσε συμφωνία ετήσιας χορηγίας με την Nordic Naturals®, κορυφαίο παγκόσμιο προμηθευτή συμπληρωμάτων διατροφής ωμέγα-3. 

Όπως επισημαίνει η Nordic Naturals® στο εταιρικό της προφίλ: «Στη Nordic Naturals® πιστεύουμε πως τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα αποτελούν ένα απαραίτητο συστατικό για τη διατροφή και την καθημερινότητα. Με τη συμπλήρωση του διαιτολογίου των καταναλωτών παγκόσμια με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, προσφέρουμε σε κάθε γενιά, αυτό που χρειάζεται για να αναπτυχθεί υγιεινά. Αξιοποιώντας την επιστήμη και την καινοτομία, δεσμευόμαστε στο να παρέχουμε τα πιο ασφαλή και αποτελεσματικά ωμέγα έλαια σε όλο τον κόσμο».

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με την Nordic Naturals®, ο Μάρκος δήλωσε: «Όντας αθλητής για όλη μου τη ζωή και αγωνιζόμενος σε επαγγελματικό επίπεδο, συνειδητοποιείς πόσο σημαντικό είναι να διατηρείς άριστη υγεία, κάτι που συνεισφέρει στην καλή φυσική κατάσταση, τις καλές επιδόσεις, αλλά ακόμη πιο σημαντικό στην επούλωση και ολική επαναφορά μετά από τραυματισμούς. Τα προϊόντα της Nordic Naturals'® με βοηθούν στο να διατηρώ αυτή την άριστη υγεία, να βελτιώνω τις δυνάμεις μου, να αισθάνομαι καλύτερα και να ενισχύεται η διαδικασία αποκατάστασης τυχών τραυματισμών».

Με έδρα την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η εταιρεία Nordic Naturals®, διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 30 χώρες, σε έξι Ηπείρους. Η Nordic Naturals® διαθέτει περισσότερα από 200 προϊόντα σε μία μεγάλη γκάμα γεύσεων, τύπων και μορφών χορήγησης για την κάλυψη των προσωπικών αναγκών των καταναλωτών. 

 «Τα προϊόντα της Nordic Naturals® με βοήθησαν στο να επανέλθω υγιής στο γήπεδο μετά από μια δύσκολη χρονιά με αρκετούς τραυματισμούς» επεσήμανε ο Μάρκος, προσθέτοντας ότι «είμαι πολύ ευτυχής που έχω την υποστήριξη της Nordic Naturals®».