Βγήκε η τετράδα

Τέσσερις ομάδες εξασφάλισαν θέση για τα ημιτελικά του Παγκύπριου Διασωματειακού Κυπέλλου Ανδρών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2014-2015.

Στην ημιτελική φάση θα συμμετάσχουν οι ομάδες του Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου, της Goodgate ΕΘΑ , του Χαράλαμπου Πεττεμερίδη Frederic και της Ανατολής Λατσιών.
Τα αποτελέσματα του Γ΄ Γύρου  του Παγκύπριου Διασωματειακού Κυπέλλου Ανδρών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είναι τα ακόλουθα:
Ο Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου (φωτογραφία) χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες επιβλήθηκε του Ονήσιλου Λακατάμιας με 3-0 και στους δύο αγώνες.
Άνετη πρόκριση και για την Goodgate ΕΘΑ επί του Ελληνισμού Αλάμπρας με 3-0 και στις δύο αναμετρήσεις. 
Δυνατές και οι δύο συναντήσεις μεταξύ του Χαράλαμπου Πεττεμερίδη Frederic και του Canderel ΑΠΟΕΛ. Το εισιτήριο για την τετράδα πήρε η ομάδα του Πεττεμερίδη μετά από συναρπαστικές μάχες αφού κέρδισε με 3-1 στον Α’ Αγώνα  και 3-2 στον επαναληπτικό.
Στο ντέρμπυ μεταξύ των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας το εισιτήριο εξασφάλισε η Ανατολή Λατσιών επί του ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου.  Στον Α΄ αγώνα κέρδισε η ομάδα των Λατσιών με 3-1 και στον επαναληπτικό ο ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου με επίσης 3-1. Τελικά η πρόκριση κρίθηκε στα σετ όπου καλύτερη με δύο περισσότερα  ήταν η ομάδα της Ανατολής Λατσιών.