Προπονητικό καμπ

Η ομάδα του Παύλου Κοντίδη προετοιμάστηκε στη Λεμεσό...

Προπονητικό καμπ με τη συμμετοχή  ξένων αξιόλογων ιστιοπλόων διεξήχθη στην Κύπρο, στη θαλάσσια περιοχή του Ιστιοπλοϊκού Κέντρου του ΚΟΑ στη Λεμεσό,  από τις 20 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου. 

 Οι συμμετέχοντες αθλητές, αποτελούν την προπονητική ομάδα του Παύλου Κοντίδη. Οι αθλητές επέλεξαν  να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία της στην Κύπρο,  ενόψει των επερχόμενων υποχρεώσεων τους. 

 Ο συμπατριώτης μας, ως οικοδεσπότης, αναφέρει τα εξής σχετικά με το καμπ: «Επιλέξαμε φέτος να κάνουμε εδώ την προετοιμασία μας.  Είναι αυτό ένα ειδικό κομμάτι της γενικότερης προετοιμασίας που θα πρέπει να κάνουμε ενόψει των επερχόμενων υποχρεώσεων μας. Είναι ασφαλώς θετικό το γεγονός ότι φιλοξενούμε αθλητές στο νησί μας γιατί με την παρουσία τους γνωρίζουν από κοντά τις συνθήκες που επικρατούν και διαπιστώνουν ότι είναι ιδανικές για προετοιμασία. Αντιλαμβάνεστε, ότι πηγαίνοντας στην πατρίδα τους θα μεταφέρουν τις θετικές εντυπώσεις τους». 

Η επομένη υποχρέωση του Παύλου Κοντίδη, αργεί. Θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας που θα γίνει στο Ιερς στη Γαλλία  από τις 20 μέχρι τις 27 Απριλίου 2015 . «Έχω καιρό ακόμη» λέει σχετικά. «Θα κάνω την προετοιμασία μου και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος», καταλήγει.

Οι συμμετέχοντες στο καμπ αθλητές, είναι οι εξής:  Τόντσι Στιπάνοβιτς Φιλιπ Γιούρισιτς, Τόμα Βίσιτς (Κροατία), Καρλ Μάρτιν Ράμο (Εσθονία),  Κάσπερ Ζιεμίνσκι (Πολωνία), Ιγκορ Λες (Μαυροβούνιο), Αντώνης Μπουγιούρης  (Ελλάδα). 
*Το Προεδρείο της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας δεξιώθηκε την προπονητική ομάδα την περασμένη Τρίτη σε εστιατόριο στη 
Λεμεσό.