Προπονητικό καμπ με οικοδεσπότη τον Ανδρέα Καριόλου

Δημοφιλής  ιστιοπλοϊκός προορισμός, έχει καταστεί η Κύπρος. Μετά την προετοιμασία της ομάδας του Παύλου Κοντιδη  που έγινε την τελευταία βδομάδα του περασμένου μήνα, ήλθε η σειρά της ομάδας του Ανδρέα Καριόλου.  Οι αθλητές της κατηγορίας RSX, με οικοδεσπότη το συμπατριώτη μας, συμμετείχαν στο προπονητικό Κομπ που έγινε, στη θαλάσσια περιοχή του Ιστιοπλοϊκού Κέντρου του ΚΟΑ στη Λεμεσό, από τις 11 μέχρι τις 26 Μαρτίου.

«Η συμμετοχή μας στο καμπ,  περιλαμβάνει δύο σκέλη. Το τεστάρισμα του εξοπλισμού μας και την προετοιμασία μας για τους επόμενους αγώνες. Γίνεται πολύ καλή δουλειά,  μέσα σε εξαιρετικές συνθήκες,  που διαπιστώνουν και οι συναθλητές μου», λέει ο Ανδρέας Καριόλου.  Και συνεχίζει: «Προσωπικά προετοιμάζομαι για τη διοργάνωση  Princesa Sofia trophy,  που θα γίνει στην Ισπανία από τις 28 μέχρι τις 4 Απριλίου, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας που θα γίνει στο Ιερς στη Γαλλία  από τις 20 μέχρι τις 27 Απριλίου 2015, για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στη Σικελία το Μάιο  και το Ολυμπιακό Test  Event που θα γίνει στο Ρίο τον Αύγουστο».

Η πέμπτη φορά
Ο Ελλαδίτης ιστιοπλόος Βύρων Κοκκαλάνης, που βρίσκεται στην  πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη  και συμμετέχει στο προπονητικό καμπ, αναφέρει: «Είναι η πέμπτη φορά που έρχομαι  εδώ στην Κύπρο για προετοιμασία ενόψει των αγωνιστικών που υποχρεώσεων. Οι συνθήκες, κλιματολογικές και γενικότερες, είναι ιδανικές για κάθε αθλητή».

Οι συμμετέχοντες, πέραν του Ανδρέα Καριόλου  αθλητές, είναι οι εξής:  Νίμροτ Μασία ( Ισραήλ), Τόνι Βίλεμ (Γερμανία),  Σεμπαστιάν  Φλέτσερ (Δανία) και Βύρων Κοκκαλάνης (Ελλάδα).