Volkswagen Cyprus Cycling με διακρίσεις για το Ποδηλατικό ΑΠΟΕΛ

Mε δελτίο Τύπου το Σωματείο του ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για τη συμμετοχή των αθλητών του στο μεγαλύτερο ποδηλατικό αγώνα δρόμου αντοχής το Volkswagen Cyprus Cycling Tour 

Αναλυτικά:

Στο μεγαλύτερο ποδηλατικό αγώνα δρόμου αντοχής το Volkswagen Cyprus Cycling Tour στο οποίο έλαβαν μέρος περισσότεροι από 200 αθλητές ο ΑΠΟΕΛ μας έδωσε δυναμικό παρών συμμετέχοντας με δυο ομάδες (ΑΠΟΕΛ Racing και ΑΠΟΕΛ Masters) και σύνολο 8 αθλητών.

Η ομάδα μας είχε πολύ καλή παρουσία αφού στο ομαδικό ο ΑΠΟΕΛ Racing κατέκτησε την 2η θέση ενώ σημαντικές ήταν και οι ατομικές επιδόσεις με τους Αλέξανδρο Αγρότη, Νίκος Μέττο και Πόλυ Γρηγοριάδη να ανεβαίνουν στο βάθρο.

Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Αγρότης κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία U19 λαμβάνοντας εγκωμιαστικά σχόλια για την απόδοση του. Ο Νίκος Μέττος σταθερή αξία στην κατηγορία Μάστερς 1 τερμάτισε στην 2η θέση ενώ ο έμπειρος Πόλυς Γρηγοριάδης χάρισε άλλη μια επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ μας κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία Μάστερς 2.

Όλοι ανεξαιρέτως οι ποδηλάτες μας εκπροσώπησαν επάξια τον ΑΠΟΕΛ μας σ’ ένα τόσο μεγάλο αγώνα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος οι Αγρότης, Πέτρου, Μέττος, Γρηγοριάδης, Κούσκα, Πολίτης, Χαράλαμπους και Cross.

Θερμές ευχαριστίες και στους χορηγούς μας για την διαχρονική στήριξη του τμήματος (ALCO FILTERS, ANDREAS AGROTIS BICYCLES, ETEX AUTO PARTS, TORQ, NUROFEN, ASTRA RENTALS).

Επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι το Κύπελλο Αγρότη 2015 (Σταυροβούνι) που είναι προγραμματισμένο για την 1η Απριλίου. Ο αγώνας είναι ατομικής χρονομετρήσεις μήκους 4.8 χλμ.