Δράση...

Με την διεξαγωγή των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης των Παγκύπριων Διασωματειακών Κυπέλλων Ανδρών και Γυναικών συνεχίστηκε η δράση στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Στους Άνδρες ο Μαυρομμάτης στον Αγ. Παύλο επιβεβαίωσε τα προγνωστικά κερδίζοντας την Ανατολή Λατσιών με 3-0 χάρις στις νίκες των  Μ. Γιάγκου,  O. Serafimov και Γ. Γιάγκου.
Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού άφησαν η Googate ΕΘΑ και ο Χαράλαμπος Πεττεμερίδης Frederic. Σε καυτό ντέρμπυ εξελίχθηκε ο αγώνας  Χαράλαμπου Πεττεμερίδη Frederic - ΕΘΑ Goodgate. Στο τέλος επικράτησε η ομάδα της Εγκωμης με 3-2  μετά από νίκες των Χρ. Χριστόνωφ, Χρ. Νεοφύτου και Β. Βασιλείου. Τις νίκες του Πεττεμερίδη σημείωσε ο Α. Ευσταθίου.

Στον πρώτο ημιτελικό η γυναικεία ομάδα του Κ.Ν. Ακρόπολης δεν δυσκολεύτηκε να φθάσει στο 3-0 επί του Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου στην έδρα του. Τις νίκες πέτυχαν οι Μ. Μυλωνά, Γ. Αβραάμ και Ν. Ππάλη.
Μάχη για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου γυναικών αναμένεται στον επαναληπτικό αγώνα  Ονήσιλου Λακατάμιας (φωτογραφία) - Α.Σ. Πολεμίδια. Στην πρώτη αναμέτρηση  η ομάδα της Λακατάμιας επιβλήθηκε του Α.Σ. Πολεμίδια εκτός έδρας με 3-1.  Δύο νίκες πέτυχε η Ε. Παναγιώτου και μία η Κ. Μελετιέ ο Την νίκη των Πολεμιδιών σημείωσε η Ε. Γερολέμου.Οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 4/4/2015 στις 3.30μ.μ.