Εντυπωσιακό παρόν για το ΑΠΟΕΛ

Στην παρουσία των αθλητών του στον 9ο Μαραθώνιο Λεμεσού αναφέρεται το Σωματείο ΑΠΟΕΛ...

Με την μαζικότερη μέχρι στιγμής παρουσία του εκπροσωπήθηκε το Σωματείο μας στον 9ο Μαραθώνιο Λεμεσού την Κυριακή στις 29/03/2015. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος 15 αθλητές μας οι οποίοι έτρεξαν σε όλες τις αποστάσεις της διοργάνωσης από τα 5 χιλιόμετρα έως και το Μαραθωνίου (42 χιλιομ.).

Συγκεκριμένα την ομάδα μας εκπροσώπησαν οι:
Μαραθώνιος
Στυλιανού Στέλιος
Σαλίδης Κωνσταντίνος
Ημιμαραθώνιος
Παλαντζής Πόλυς
Ηλιάδης Χρυσόστομος
Θεμιστοκλέους Αντρέας
Κούλας Χρίστος
Βαλιαντής Λούης
Σίμωνος Σίμων
Χριστοδουλίδης Γιάννης
10 χιλιόμετρα
Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος
Παπαευτυχίου Χριστόδουλος
Μουρατίδου Ανθή
5 χιλιόμετρα
Αγκαστινιώτη Ελένη
Ανατολίτης Αντρέας
Αργυρίδης Στάθης

Ξεχωριστή αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στους δύο Μαραθωνοδρόμους μας Στυλιανού Στέλιο και Σαλίδη Κωνσταντίνο που εκπληρώσαν ένα στόχο ζωής, να ολοκληρώσουν τα 42 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου για πρώτη φορά τιμώντας τον εαυτό τους και την ομάδα μας ταυτόχρονα. Όπως ανέφεραν και οι ίδιοι αυτό ήταν μόνο η αρχή και πλέον βάζουν ακόμα πιο ψηλούς στόχους!

Στον Ημιμαραθώνιο ο διατροφολόγος του Σωματείου Ηλιάδης Χρυσόστομος με νέο προσωπικό ρεκόρ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τον Ημιμαραθώνιο Πάφου, κατετάγη 22ος σε σύνολο 478 δρομέων . Τους καλύτερους τους χρόνους επίσης πέτυχαν οι Θεμιστοκλέους Αντρέας και Βαλιαντής Λούης κατακτώντας επίσης πολύ τιμητικές θέσεις.

Επίσης ακόμη μια σταθερή παρουσία από τον Κούλα Χρίστο που μπήκε για τα καλά στους αγωνιστικούς ρυθμούς μετά την αποχή του. Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η πρώτη προσπάθεια ολοκλήρωσης Ημιμαραθωνίου από τους Παλαντζή Πόλυ και Σίμωνο Σίμων που πέτυχαν τον στόχο τους και μάλιστα με σχετική άνεση! Στον Ημιμαραθώνιο έλαβε μέρος και για πρώτη φορά με το τμήμα μας και ο Χριστοδουλίδης Γιάννης που τερμάτισε και αυτός με άνεση τα 21χιλιόμετρα.

Στις πιο μικρές αποστάσεις των 10 και 5 χιλιομέτρων οι Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Παπαευτυχίου Χριστόδουλος, Μουρατίδου Ανθή, Αγκαστινώτη Ελένη, Ανατολίτης Αντρέας και Αργυρίδης Στάθης μας τίμησαν για ακόμα μια φορά με την συμμετοχή τους συνδυάζοντας την αγάπη για το τρέξιμο με την αγάπη τους για το ΑΠΟΕΛ.

Το τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό τμήμα με μοναδικό στόχο να συνδυάσει την αγάπη ενός δρομέα για το τρέξιμό, είτε αφορά μικρές είτε μεγάλες αποστάσεις, με την παρουσία του ΑΠΟΕΛ και σε αυτό το άθλημα. Μπορεί να εγγραφεί ο οποιοσδήποτε επιθυμεί (μικρά παιδιά αλλά και ηλικιωμένοι) και να τρέχουν μαζί μας.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες από το τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ στην εταιρεία «My Security» για την στήριξη τους στους αθλητές μας.