COERVER FIRST SKILLS

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου NIKKI COERVER ανακοινώνει ότι για τη νέα περίοδο, προσφέρει το νέο πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου COERVER FIRST SKILLS για αρχάριους παίκτες ηλικίας 3-6 ετών, στις Ακαδημίες της στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

Το FIRST SKILLS είναι το πιο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, το πιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, και το πιο ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ! από οποιοδήποτε άλλο εισαγωγικό πρόγραμμα εκμάθησης τεχνικής ποδοσφαίρου και χτίζει τα βασικά θεμέλια που χρειάζονται οι νέοι παίκτες, πριν μπουν σε οργανωμένο, ανταγωνιστικό ομαδικό παιχνίδι. Το FIRST SKILLS είναι μέρος ενός πλήρως ολοκληρωμένου συστήματος εκμάθησης τεχνικής ποδοσφαίρου, που στη συνέχεια συνεχίζει με Coerver® Coaching Performance Academy για παίκτες 7 ετών και άνω.

Οι στόχοι του FIRST SKILLS είναι να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν αυτοπεποίθηση και αγάπη για το ποδόσφαιρο. Να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες, με έμφαση στον χειρισμό της μπάλας (ball mastery), τελειώματα φάσεων (striking/shooting), παιχνίδι σε μικρούς χώρους (play in small-sided games). Να αναπτύξει στα παιδιά τη συγκέντρωση, την αντίληψη, τη γρήγορη αντίδραση, καθώς επίσης την επικοινωνία και τη συνεργασία. Να μάθουν τα βασικά της υγιεινής διατροφής. Πάνω απ’ όλα, ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου NIKKI COERVER προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ για γνωριμία με το νέο πρόγραμμα από τις 8 μέχρι τις 29 Ιουνίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα Λεμεσού 97877748 και Πάφου 97631100.