Παίξτε ποδόσφαιρο με τον τρόπο της Arsenal!

Η επίσημη ακαδημία των «κανονιέρηδων» στην Κύπρο, με βάση στο Στρόβολο, ξεκίνησε τις εγγραφές για τη σεζόν 2015/16

«Παίξε με τον τρόπο της Arsenal» είναι το μότο των επίσημων ακαδημιών των «κανονιέρηδων» ανά την υφήλιο, ανάμεσα τους και η Arsenal Soccer School Cyprus. Η ακαδημία της Λονδρέζικης ομάδας στο νησί μας, που εδρεύει στο αθλητικό κέντρο «Κώστας Παπαέλληνας» στο Στρόβολο, ξεκίνησε τις εγγραφές της για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015/16. Οι προπονήσεις αρχίζουν τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και απευθύνονται σε παιδιά γεννημένα από το 2001 μέχρι το 2011.

Επικεφαλής του τεχνικού τιμ της ακαδημίας είναι ο Άρα Πετροσιάν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και της Φούλαμ θα πλαισιώνεται τη σεζόν 2015/16 από μια ομάδα πέντε προπονητών, όλοι τους κάτοχοι διπλώματος της UEFA και νεαροί σε ηλικία. Στο τιμ της Arsenal Soccer School Cyprus βρίσκονται ο χεντ κόουτς Γιώργος Κυπριανού, ο Όθωνας Χριστοδούλου που θα έχει την ευθύνη της ομάδας U13 του Κεραυνού, ο προπονητής τερματοφυλάκων Κρίστοφερ Παπαδόπουλος και οι κόουτς Νίκολας Κόστα και Χάρης Δρυμιώτης.

Το προπονητικό τιμ ακολουθεί το μότο «Play the Arsenal Way», με τις κατευθυντήριες γραμμές στην εκμάθηση του ποδοσφαίρου να έρχονται απευθείας από το Λονδίνο. Οι προπονήσεις της κυπριακής ακαδημίας θα διεξάγονται καθημερινά, με τον κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή να επιλέγει τις ώρες και μέρες, μια ρύθμιση που σκοπό έχει να βοηθά τους γονείς με τα προγράμματα τους.

Πέραν από κάποιες προπονήσεις για τις ηλικίες 2003/2002/2001 που θα διεξάγονται στο γήπεδο του ΑΟΛ Λακατάμιας, η ακαδημία θα προπονείται στο γήπεδο φούτσαλ στις εγκαταστάσεις του Κεραυνού. Πρόκειται για σύγχρονες και ασφαλής εγκαταστάσεις, με εξαιρετικό χορτοτάπητα, άνετο πάρκινγκ και καφετερία για τους γονείς.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ακαδημία φέτος θα έχουν και μικροί γεννημένοι το 2011. Τα παιδιά αυτά θα ακολουθούν πρόγραμμα με παιχνίδια, με σκοπό να διασκεδάζουν, αλλά και μέσω διαφόρων ασκήσεων να λαμβάνουν τα πρώτα στοιχεία της τεχνικής του ποδοσφαίρου.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 7000 8815 και στο επίσημο page της Arsenal Soccer School Cyprus στο Facebook.