Ολλανδική ενίσχυση

Σε μια σημαντική κίνηση που θα βελτιώσει περαιτέρω το επίπεδο του κλιμακίου Λεμεσού της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο, προχώρησαν οι ερυθρόλευκοι με την πρόσληψη του Ολλανδού Jamory Leysner. Η συνεργασία είναι για 18 μήνες με προοπτική επέκτασης.

Ο 34χρονος προπονητής είναι πτυχιούχος στο Sports Management and Business, κατέχει το ανώτατο δίπλωμα προπονητικής UEFA Pro Youth και έχει δουλέψει στις ομάδες FC Volendam, Almere City FC, FC Utrecht, SV Huizen, Colorado Rapids και FC Twente, πληρώνοντας θέσεις όπως μέλος του προπονητικού τιμ των ακαδημιών, προπονητής ακαδημιών και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών. Τους τελευταίους μήνες συνεργαζόταν με την Ανόρθωση, όπου παρά τη σύντομη παρουσία του, άφησε σημαντικό έργο.

«Η πολύχρονη πείρα του διευθυντή και υπευθύνου του κλιμακίου της Λεμεσού, αλλά και του Ολλανδού προπονητή, μέσα από την καθοδήγηση και υποστήριξη της Διεύθυνσης Ακαδημίας, είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσουν στο να ανέβει ακόμη ένα επίπεδο το κλιμάκιο της Σχολής Ποδοσφαίρου μας στη Λεμεσό» λέει ο Χρίστος Κωνσταντίνου, υπεύθυνος της Σχολής Ποδοσφαίρου των Πειραιωτών στην Κύπρο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εργαστώ για μια κορυφαία ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία δίνει πολύ μεγάλο βάρος στις ακαδημίες της» ήταν η τοποθέτηση του Jamory Leysner αμέσως μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Πειραιώς έκριναν πως η φιλοσοφία του κ. Leysner ταιριάζει απόλυτα με αυτήν των ερυθρόλευκων, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η προσθήκη του θα βοηθήσει στην εκπλήρωση των στόχων της Σχολής. 

Με έντεκα κλιμάκια και περισσότερα από 800 παιδιά η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο είναι σήμερα ένα πραγματικό φυτώριο ταλέντων, ενώ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες ακαδημίες του νησιού. Με τη μεθοδική δουλειά που γίνεται, πέραν της κοινωνικοποίησης και διαμόρφωσης καλών χαρακτήρων, στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Σχολής δίνεται η ευκαιρία να αναπτύσσουν τις δεξιότητες και να προβάλλουν το ταλέντο τους, πάντα σε στενή συνεργασία με τη Διεύθυνση Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς στην Ελλάδα.  

Τέλος, η ακαδημία ανοίγει πόρτες σε νεαρά ταλέντα να κυνηγήσουν το όνειρο τους, αφού ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές της τελούν υπό στενή παρακολούθηση ως υποψήφιοι για ένταξη στα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/OlympiacosAcademy.