Σεμινάριο Coerver Coaching

Για πρώτη φορά η Coerver® Coaching διοργανώνει σεμινάριο στο νησί μας, για την απόκτηση του πιστοποιητικού Youth Diploma 1, το οποίο απευθύνεται σε προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών.

Με κεντρικό εισηγητή τον επίσημο τεχνικό σύμβουλο της Premier League Alf Galustian – επονομαζόμενο και «γκουρού» της διδασκαλίας ποδοσφαιρικής τεχνικής και δεξιοτήτων -, που θα έχει μαζί του τους Senior Coaches της Coerver® Coaching Νίκκι Παπαβασιλείου και Λεωνίδα Κουβάρα, γίνεται το διήμερο 4-5 Ιουνίου στη Σχολή Φόρουμ, στη Λευκωσία, το πρώτο σεμινάριο της Coerver® Coaching στην Κύπρο. 

Αφορά στην απόκτηση του Youth Diploma 1, ενός πιστοποιητικού παρακολούθησης σεμιναρίου προπονητικής αναπτυξιακών ηλικιών με τη μέθοδο Coerver® και απευθύνεται σε προπονητές ακαδημιών ποδοσφαίρου. Τα σεμινάρια Youth Diploma αναπτύχθηκαν με περισσότερα από 32 χρόνια εμπειρίας και συνεργασίας με μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. 

Το σεμινάριο χωρίζεται σε τέσσερις θεματικές ενότητες, θα γίνει στην Αγγλική με ταυτόχρονη μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα. Για τα μέλη του Συνδέσμου Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου που έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το 2016 θα δωθεί έκπτωση 10%.

ΟΙ 4 ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

1. Ο τρόπος προσέγγισης της προπόνησης της μεθόδου Coerver® Coaching.
2. Αναλυτικά η διδακτική ύλη της μεθόδου Coerver®.
3. Εκμάθηση του τρόπου σχεδίασης προπονήσεων με την βοήθεια του νέου Coerver® Session Planner.
4. Συμβουλές και τεχνικές Coerver® για να γίνετε καλύτεροι προπονητές.

Μεταξύ των δύο θεματικών ενοτήτων θα σερβίρεται μεσημεριανό γεύμα, καθώς επίσης σνακ στα διαλείμματα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μπλουζάκι, πιστοποιητικό συμμετοχής και βιβλιάριο με τις ασκήσεις Coerver®.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.coerver.com.cy και www.facebook.com/coervercy. Εγγραφές στα τηλέφωνα 99388169 και 99542994. 

Το Coerver® Coaching θεωρείται σήμερα το Νο1 πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου στον κόσμο, καθώς συνίσταται και υποστηρίζεται από κορυφαίους συλλόγους όπως Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Νιουκάσλ και Μπενφίκα αλλά και τις Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες Γαλλίας, Ιαπωνίας, Αυστραλίας και Κίνας.