Η μέχρι τώρα διαδρομή

Με τις αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής συνεχίστηκε η δράση των Πρωταθλημάτων Παίδων U-13, U-14, U-15 και U-16.

 

Σταθερό το σκηνικό της κορυφής και στις τέσσερις Κατηγορίες καθώς οι πρωτοπόροι προχώρησαν νικηφόρα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΛ (U-13) και το ΑΠΟΕΛ (U-15) συνεχίζουν χωρίς ήττα τις προσπάθειες τους.
 
Αλάνθαστη η ΑΕΛ
Στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U-13 η ΑΕΛ πανηγύρισε την 24η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες και ανέβασε τη διαφορά από τη Δόξα Κατωκοπιάς στους 13 βαθμούς.
 
Η ΑΕΛ έχει 72 βαθμούς, η Δόξα Κατωκοπιάς 59 και η 3η της κατάταξης Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 57 βαθμούς.
 
Πρώτος στην κατάταξη των σκόρερ ο Άδωνης Νικολεττίδης (ΑΕΛ) με 79 τέρματα και ακολουθεί ο συμπαίκτης του Ανδρέας Γεωργίου με 34 τέρματα.
 
Στο +9 η Καρμιώτισσα
Στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U-14 η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών βρίσκεται στους 63 βαθμούς και ακολουθεί με 54 βαθμούς η Ομόνοια Λευκωσίας.
 
Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρίσκεται η ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα με 53 και στην τέταρτη το ΑΠΟΕΛ με 51 βαθμούς.
 
Την κούρσα των σκόρερ οδηγεί με 38 τέρματα ο Νικόλας Νεοκλέους (Εθνικός Άχνας) και ακολουθεί με 31 τέρματα ο Άγγελος Ζευκή (Ομόνοια).
 
Σταθερό το σκηνικό
Στο Πρωτάθλημα Παίδων U-15 το αήττητο ΑΠΟΕΛ διατήρησε το +5 από την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών και στην 3η θέση βρίσκεται ο Απόλλωνας με 57 βαθμούς.
 
Το ΑΠΟΕΛ νίκησε εκτός έδρας την Ανόρθωση με 2-1 και με το ίδιο σκορ η Καρμιώτισσα νίκησε επίσης εκτός έδρας τη Δόξα Κατωκοπιάς.
 
Πρώτος στην κατάταξη των σκόρερ ο Πάπλο Αλεξαντράκης (Καρμιώτισσα) με 38 τέρματα και ακολουθεί με 27 τέρματα ο Γιώργος Ζουβάνης (ΕΝ Παραλιμνίου).
 
Πρωτάθλημα Παίδων U-16  
Ο Απόλλωνας νίκησε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό με 2-1 και οδηγεί την κούρσα με 63 βαθμούς. Ακολουθεί με 59 βαθμούς αλλά και αγώνα λιγότερο η ΑΕΛ.
 
Ο εκτός έδρας αγώνας της ΑΕΛ με τον Ακρίτα Χλώρακας διακόπηκε στο 27' όταν ο Ακρίτας έμεινε με έξι ποδοσφαιριστές και στο χρονικό σημείο της διακοπής η ΑΕΛ ήταν μπροστά στο σκορ με 5-0.
 
Ο Άρης μετά την ήττα του από την ΑΕΚ με 3-0 έμεινε στους 55 βαθμούς, όσους και η Νέα Σαλαμίνα που έφερε ισοπαλία 1-1 με την ΠΑΕΕΚ.
 
Την κούρσα των σκόρερ οδηγεί ο Ανδρέας Νεοφύτου (Διγενής Μόρφου) με 49 τέρματα και ακολουθεί ο Ανδρόνικος Κακουλλής (Ομόνοια) με 29 τέρματα.