Αποτελέσματα αγώνων μπαράζ U13

Μέσα από τους σημερινούς αγώνες μπαράζ του Προαιρετικού Πρωταθλήματος Παίδων U-13 Α', Β', Γ', Δ' Κατηγορίας ξεκαθάρισαν σημαντικές εκκρεμότητες ενόψει της διοργάνωσης των Πρωταθλημάτων Elite και Premier.

Στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας η Ομόνοια (1) με γκολ του Ανδρόνικου Κακουλλή (κλήθηκε στην Εθνική Παίδων U-14 για τους αγώνες με Γεωργία και Αρμενία) στο 18ο λεπτό, νίκησε με 1-0 την ομάδα της City και θα δώσει δεύτερο μπαράζ με την Αγία Νάπα για μια θέση στο Πρωτάθλημα Elite.

Η City που τερμάτισε δεύτερη στον πρώτο όμιλο Λευκωσίας πίσω από τον Ολυμπιακό (1)  θα συνεχίσει στο Πρωτάθλημα Premier.

Η Αγία Νάπα σήμερα νίκησε στο Λιοπέτρι την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (2) με 3-1 και μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ένωση θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα Premier.

Αναμένεται ο καθορισμός ημερομηνίας του αγώνα μπαράζ Ομόνοια - Αγία Νάπα που θα ξεκαθαρίσει πλήρως το σκηνικό για τη συνέχεια των Πρωταθλημάτων. 

Στο γήπεδο Κύκκου το ΘΟΪ Λακατάμιας νίκησε με 1-0 το ΑΠΟΕΛ (2) και θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα Premier. Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα πέτυχε στο 42' ο Αντώνης Τσικκάς.

Στους ομίλους Λάρνακας / Αμμοχώστου  σήμερα έγινε επίσης ο αγώνας μπαράζ Ανόρθωση (2) - Ανόρθωση (1) που έληξε με 1-8 και δίνει θέση για το Πρωτάθλημα Premier.

Στον αγώνα μπαράζ που αφορούσε τους ομίλους Λεμεσού / Πάφου ο Απόλλωνας νίκησε στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών με 2-0 τον Ακρίτα Χλώρακας. Τα τέρματα πέτυχαν οι Σωτήρης Ζαντής (60' πεν.) και Ζήνωνας Παπαμιλτιάδους (68').

Ο Απόλλωνας εξασφάλισε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Elite και ο Ακρίτας θα συνεχίσει στο Πρωτάθλημα Premier.

Μέχρι τώρα
Μέχρι τώρα θέση στο Πρωτάθλημα Elite εξασφάλισαν Ολυμπιακός (1), ΑΠΟΕΛ (1), Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΚ Λάρνακας, Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς, ΑΕΛ (2) και Απόλλωνας.

Στο Πρωτάθλημα Premier μέχρι τώρα εξασφάλισαν θέση City, Ένωση Νέων Παραλιμνίου (2), Ακρίτας Χλώρακας, ΑΕΛ (1), Ν&Σ Ερήμης, ΘΟΪ Λακατάμιας, Ανόρθωση (1).

Οι κληρώσεις των πιο πάνω πρωταθλημάτων θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη στα γραφεία της ΚΟΠ.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ