Απόψε με Σταυραετό

Στο αποψινό ματς με τον Σταυραετό Αγλαντζιάς αναφέρεται η φουτσαλική Ομόνοια...

Tη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της θα επιδιώξει να πετύχει απόψε (26/11, 20:30) η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία υποδέχεται στο στάδιο "Ελευθερία" τον Σταυραετό Αγλαντζιάς, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει πως σταδιακά βελτιώνει την αγωνιστική της συμπεριφορά, κάτι που θέλει να συνεχίζει και απόψε, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα και προ πάντων να μην υποτιμηθεί.

Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικής, η ομάδα μας πετρά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες και σε συνδυασμό με την ήττα που δέχτηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχει βρεθεί ήδη εφτά βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πίστη στις τάξεις των "πρασίνων" για ανατροπή αυτών των δεδομένων και για άμεση βαθμολογική άνοδο.

Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ, ενώ στο στάδιο θα υπάρχουν και εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος, στην τιμή των 30 ευρώ.

* Ο αποψινός αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά και μέσω Live Streaming. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Live Streaming κάνοντας κλικ εδώ, είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο OMONOIA LIVE που βρίσκεται κάτω από τις κύριες ειδήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, είτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://webtv.cytanet.com.cy/el/page/home.