Έκλεισε και Fabio Aguiar

Μετά την σημερινη ανακοίνωση της απόκτησης του Hugo Ramada Martins, η DANOI AEΛ FUTSAL ανακοίνωσε την δεύτερη της μεταγραφική κίνηση που ακούει στο όνομα Fabio Aguiar.

"O Fabio Aguiar γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1983 στην Βραζιλία αλλά είναι κάτοχος Πορτογαλικού διαβατηρίου. Φόρεσε 32 φορές την φανέλλα με το εθνόσημο της Εθνικής Πορτογαλίας και αγωνίζεται στις θέσεις winger και pivot. Την περσινή χρονία αγωνίστηκε στη Ρουμάνικο πρωτάθλημα με την Targu Mures, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα καθώς επίσης αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 42 γκολ. Την περίοδο 2014/2015 αγωνίστηκε με την φανέλλα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και κατέκτήσε το Super Cup. Συμμετείχε μαζί με την Σπόρτινγκ και στο Final Four του UEFA Futsal Cup 2015 (κάτι αντίστοιχο του UEFA Champions League) όπου κατέκτησε την 3η θέση, αφού έχασε στον ημιτελικό από την Barcelona με 5-3 και κερδισε στον μικρό τελικό με 8-3 την Dina Moskva.

Έχει υπάρξει συμπαίκτης στην Εθνική Πορτογαλίας μαζί με το μεγάλο αστέρι του Futsal Ricardhinoκαι έχει αγωνιστεί την περίοδο 2012-2013 μαζί με το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα μας Hugo Ramada Martinsμε τα χρώματα της Ουγγρικής Gyori Raba Eto, όπου τα κέρδισαν μαζί όλα καθώς επίσης αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Οι επιτυχίες του φαίνονται αναλυτικά πιο κάτω".