"Μεγάλη πρόκληση η Ευρώπη"

Χαρούμενος για την μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ δηλώνει ο Edilson Souza Araújo (Nene) στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου. Ο Βραζιλιάνος φουτσαλιστής υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να υλοποιήσει τους στόχους της...

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον ΑΠΟΕΛ και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Γνωρίζω πολύ καλά που έρχομαι και τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν στον ΑΠΟΕΛ, αλλά είμαι έτοιμος να αντεπεξέλθω και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Συλλόγου για την επιλογή τους».

Στη συνέχεια ο Nene χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση την πρώτη του παρουσία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση...

«Θα αγωνιστώ για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Ελπίζω και εύχομαι να προκριθούμε από το Preliminary Round και να αρχίσουμε καλά τη χρονιά».

Καταλήγοντας, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο...

«Γνώρισαν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ως αντίπαλος και διαπίστωσα ότι είναι πολύ εκδηλωτικός και προσδίδει μεγάλη δυναμική στην ομάδα του. Τον καλούμε να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα και εμείς με τη σειρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να του δώσουμε ακόμα μεγαλύτερες χαρές».