Φουλ στο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ

Η φουτσαλική Ομόνοια με δελτίο τύπου αναφέρεται στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ...

"Τον ΑΠΟΕΛ υποδέχεται απόψε στο στάδιο "Ελευθερία" η ΟΜΟΝΟΙΑ - Αραράτ, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φούτσαλ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 20:00. 

Οι "πράσινοι" θα επιδιώξουν τη νίκη για να μειώσουν στον ένα βαθμό της διαφορά τους από τον αποψινό τους αντίπαλο, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και να διεκδικήσουν στις υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία ενόψει των play-off. 

Υπενθυμίζουμε πως με την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής, θα ξεκινήσει η διαδικασία των play-off για την "μάχη" του τίτλο, στην οποία θα συμμετάσχουν οι ομάδες στις θέσεις 1-8, με τους συνδυασμούς 1-8, 2-7, 3-6, 4-5. Την πρόκριση στην φάση των play-off θα παίρνει η ομάδα που θα συμπληρώνει δύο νίκες, στα ζευγάρια που θα προκύψουν. Πλεονέκτημα έδρας θα έχει η ομάδα που θα τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία, στην κανονική διάρκεια. 

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα μας, η οποία έχει ενισχυθεί με την απόκτηση του 26χρονου, Νεόφυτου Λακκούφη, αντί του Ντμίτρο Μιχαϊλένκο. 

Σημαντικός θα είναι ο ρόλος του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον οποίο τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές καλούν να δώσει βροντερό παρών στο στάδιο "Ελευθερία". Οι "πράσινοι" παρουσιάζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη διάκριση μέσω του πρωταθλήματος και σε αυτήν τους την προσπάθεια χρειάζονται τη συμβολή του κόσμου. 

Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision".