"Βλέπει" Ανόρθωση η Ομόνοια

Βλέπει το ντέρμπι με την Ανόρθωση η φουτσαλική Ομόνοια. Το δελτίο τύπου αναφέρει...

"Έκανε το καθήκον της η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ στον αγώνα της με αντίπαλο τον Εθνικό Λατσιών, τον οποίο κέρδισε με 1-7, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. 

Οι "πράσινοι" με γκολ του Σκαρπάρη πήρε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, ο αντίπαλος με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ισοφάρισε, ωστόσο στη συνέχεια η ομάδα μας ξέσπασε και με γκολ των Ιακώβου (2), Βίκτορ, Μανώλη (2) και Κοντοδήμητρο, έφτασε στη μεγάλη νίκη. 

Η προσοχή στρέφεται πλέον στο νέο εντός έδρας ντέρμπι, αυτήν τη φορά με αντίπαλο την Ανόρθωση, στο στάδιο "Ελευθερία". Οι "πράσινοι" θα επιδιώξουν τη νίκη για να διεκδικήσουν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία, ενόψει της φάσης των play-off. 

Ο αγώνας με την Ανόρθωση θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου και θα ξεκινήσει στις 20:00. Η ομάδα μας αναμένει τη θερμή και μαζική προσέλευση του κόσμου, κάτι που θα της δώσει την επιπλέον ώθηση για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision".