Αποτελέσματα στο Πανεπιστημιακό πρώτάθλημα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – FRETERICK UNIVERSITY            3-2    (2-0)

Φανταστικό παιγνίδι πρόσφεραν οι παίκτες των δύο πανεπιστημίων σε ένα αγώνα  πραγματική επίδειξη υψηλής τεχνικής και ικανοτήτων των φουτσαλιστών φοιτητών οι οποίοι παίζοντας εξαιρετικά πρόσφεραν  θέαμα αλλά και σασπένς μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα.
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο μπαίνοντας πολύ δυνατά αιφνιδίασε στα πρώτα κιόλας λεπτά με το 1-0 τους αντιπάλους του και μέχρι το 20 λεπτό προηγείτο με 2-0 ,σκορ με το οποίο έκλεισε και το ημίχρονο.

Στο Β μέρος οι παίκτες του Frederick University ανέβασαν ρυθμούς και κατάφεραν να βάλουν φωτιά στο παιγνίδι μειώνοντας πολύ νωρίς σε 2-1.

Από εκεί και πέρα το παιγνίδι πήρε την μορφή που συνήθως προσφέρουν τα ντέρμπι ,γεμάτο ένταση και πάθος για την τελική επικράτηση,.

Τα Ευρωπαϊκό μαχόταν για να κρατήσει το ευνοϊκό για την ομάδα του σκορ και έβγαινε πολύ επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις ενώ οι παίκτες του Frederick τα έδιναν όλα για τον βαθμό τουλάχιστο της ισοπαλίας, γεγονός που τελικά πλήρωσαν, αφού το τρίτο γκολ για το Ευρωπαϊκό ήταν καθοριστικό. 
Παρόλα αυτά οι παίκτες του πανεπιστημίου Frederick  δεν τα έβαλαν κάτω και συνεχίζοντας την αντεπίθεση κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2  σκορ το οποίο ήταν και το τελικό διατηρώντας στην πρωτοπορία το Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο και προσδίδοντας νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ         3-5     (1-4)

Εξαιρετικό θέαμα είχαμε και στο άλλο παιγνίδι όπου Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο και πανεπιστήμιο Κύπρου κυνήγησαν την νίκη για διαφορετικούς λόγους  θέλοντας να αποδείξουν πως η θέση τους  στον βαθμολογικό πίνακα είναι πλασματική .

Το πρώτο μέρος ανήκε εξολοκλήρου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου αλλά στο Β μέρος έγινε μάχη αφού το Τεχνολογικό παίζοντας πιο επιθετικά λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή, αλλά η σωστή και έγκαιρη αντίδραση από τους παίκτες του πανεπιστημίου Κύπρου έφερε και το ποθητό αποτέλεσμα χαρίζοντας στο κρατικό Πανεπιστήμιο Κύπρου την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα με τον ηλεκτρονικό πίνακα να γράφει το τελικό 3-5 .