"Αποβλήθηκε χωρίς να αντιληφθεί κανείς τον λόγο"

Με δελτίο τύπου η Ομόνοια αναφέρεται στο ψεσινό ντέρμπι φούτσαλ με το ΑΠΟΕΛ, το οποίο διακόπηκε μόλις πριν το τέλος...

"Δεν ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φούτσαλ, ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον ΑΠΟΕΛ, καθώς διακόπηκε μερικά δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Το σκορ στο σημείο της διακοπής ήταν στο 1-2, με την ομάδα μας να δέχεται δύο κόκκινες κάρτες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ισοφαρίσει στο 37'', με σκόρερ τον Πολυβίου, ο οποίος λίγο αργότερα αποβλήθηκε, χωρίς να αντιληφθεί κανείς από την ομάδα μας τον λόγο. Μετά το 1-2 κόκκινη αντίκρυσε και ο τερματοφύλακας της ομάδας μας και ακολούθησε η διακοπή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε η τακτική και η δύναμη έγινε στο α'' ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερη ώρα στην κατοχή τους την μπάλα, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που έφτιαξε τις περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες.

Σε τρεις περιπτώσεις ο Ανδρέου απείλησε (2'', 5'', 7''), με σπουδαιότερη τη δεύτερη, όταν από κοντινή απόσταση πλάσαρε έξω, ενώ κλασικότερη ευκαιρία στον αγώνα χάθηκε από τον Ιωάννου (19''), ο οποίος έκανε ατομική προσπάθεια, όμως το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν τρεις αξιόλογες φάσεις, δύο με τους Ιακώβου (12'') και Καράσκο (13''), ενώ η μεγαλύτερή τους προήλθε απ'' το πόδι του Ανδρέου, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκρούσει, λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ.

Πιο απειλητική ήταν στο ξεκίνημα του β'' ημιχρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς έφτιαξε στο ίδιο λεπτό δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ιακώβου (26''), ενώ είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Πολυβίου, ο οποίος με σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Απ'' την πλευρά του ο ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας, δημιουργούσε καλές προϋποθέσεις για να απειλήσει, όμως δεν ολοκλήρωσε κάποια εξ αυτών, μέχρι το 32'' όταν ο Κουλουμπρής ελευθερώθηκε απ'' τα μαρκαρίσματα και με σουτ πέτυχε το 0-1.

Ακολούθως οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους και σε δύο περιπτώσεις πλησίασαν το γκολ με τους Κουλουμπρή (33'') και Ντιέγκο (35''), για να έρθει ο Πολυβίου με πέναλτι να ισοφαρίσει στο 37'' σε 1-1 και να ξεσηκώσει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πολυβίου, σε μία φάση που αρχικά ο διαιτητής είχε υποδείξει επιθετικό φάουλ, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την αριθμητική περιοχή και στο 39'' με βολέ του Καράσκο πέτυχαν το 1-2.

Στο ίδιο λεπτό ήρθε και νέα αποβολή για την ομάδα μας, με τον Σκαμπύλη να αντικρίζει απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από φάουλ στο κέντρο του γηπέδου και ακολούθως το παιχνίδι διακόπηκε".