"Με καρδιά πρωταθλητή"

Στο παιχνίδι φούτσαλ με την Ομόνοια το οποίο διακόπηκε λίγο πριν το τέλος, αναφέρεται το Σωματείο ΑΠΟΕΛ με δελτίο τύπου...

"Με καρδιά πρωταθλητή η ομάδα φούτσαλ του Σωματείου μας πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε της Ομόνοιας στο Ελευθερία με 2-1 και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στο -1.

Παρόλο που το ντέρμπι δεν ολοκληρώθηκε αφού οπαδοί των γηπεδούχων διέκοψαν τον αγώνα στο 39ο λεπτό (είχαν προηγηθεί αρκετές διακοπές προηγούμενος λόγω ρίψης αντικειμένων) η ομάδα μας πανηγύρισε μια πολύτιμη νίκη η οποία την αφήνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου και του back 2 back.

Παίζοντας μυαλωμένα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και βγάζοντας πάθος, δύναμη στο παιχνίδι τους οι φουτσαλιστές μας σκόραραν δις με τους Κουλουμπρή (1-0) και Johny (2-1) και πήραν το ζητούμενο σε μια καυτή έδρα όπως είναι το Ελευθερία.

Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα μας παίζοντας εξαιρετική άμυνα δεν άφησε την Ομόνοια να δημιουργήσει ευκαιρίες πλην ελαχίστων περιπτώσεων με τον Ευρυπίδου να δείχνει την μεγάλη του κλάση όποτε χρειάστηκε ενώ έγινε σε κάποιες στιγμές απειλητική χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει.

Ίδιο ήταν το σκηνικό στο 2ο ημίχρονο με την Ομόνοια να περιμένει την ομάδα μας στο δικό της μισό γήπεδο ώστε να κτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Η ομάδα μας έχοντας υπομονή στο παιχνίδι της την κατάλληλη στιγμή έσπασε την αμυντική ζώνη του αντιπάλου με τους Victor Diego και Κουλουμπρή με τον τελευταίο να αδειάζει με διπλή προσποίηση δύο αντιπάλους και να σκοράρει 8 λεπτά πριν το φινάλε.

Η Ομόνοια στην συνέχεια αντέδρασε και μείωσε με 9μετρο πέναλτι με τον Johny να σκοράρει το νικητήριο γκολ της ομάδας μας με εξαιρετικό πλασέ στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αξίζει να τονίσουμε πως Σκαμπύλης και Πολυβίου αποβλήθηκαν από τον αγώνα ο 1ος με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Johny και ο 2ος με δεύτερη κάρτα.

Το παιχνίδι παρά την σπουδαία νίκη της ομάδας μας στο παρκέ θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες αφού διακόπηκε εξ υπαιτιότητας της Ομόνοιας".