"Καλή ψυχολογία για το διπλό"

Δελτίο τύπου για τον αποψινό εκτός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση εξέδωσε η Ομόνοια...

"Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι αναμένει απόψε (02/04) την ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Οι "πράσινοι" έχουν ως στόχο τη νίκη, είτε για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τυχόν βαθμολογικές απώλειες του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αναμετράται στο "Λευκόθεο" με αντίπαλο την ΕΝΠ Μέλισσα, είτε για να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ανόρθωση έχει αποδείξει ότι είναι ένας σκληροτράχηλος αντίπαλος, που παλεύει όλα της τα παιχνίδια και συνεπώς για να κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χρειαστεί να παρουσιαστεί με το καλό της πρόσωπο.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα μας είχε μείνει στο ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας με την Ανόρθωση, κάτι που αποτελεί απόδειξη του βαθμού δυσκολίας της αποψινής αναμέτρησης.

Υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία στην ομάδα μας, ειδικά μετά την εξέλιξη του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και πείσμα για να διεκδικήσουν την κατάκτηση του τίτλου μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της σεζόν.

Η ομάδα μας θα στερηθεί των υπηρεσιών του διεθνούς τερματοφύλακα, Τάσου Σκαμπύλη, που είναι τραυματίας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Βαθμολογία (18 αγώνες)
1. ΑΠΟΕΛ    129-47    46
2. ΟΜΟΝΟΙΑ    79-41    45
3. Ανόρθωση    93-53    36
4. ΕΝΠ Μέλισσα    93-84    32".