Δεύτερο τεστ με Ελλάδα

Αύριο το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Γυναικών στην Κομοτηνή με αντίπαλο την Εθνική Ελλάδας. Ο αγώνας θα γίνει στις 13:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής.

Στον χθεσινό πρώτο αγώνα, η Εθνική Κύπρου έχασε με 5-1, με το σκορ, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας μας Άντρο Βασιλείου να μην είναι σε καμιά περίπτωση αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα. 

"Με εξαίρεση τα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και η έκταση του σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτική της προσπάθειας μας αλλά και της εικόνας του αγώνα. Δεχτήκαμε δύο γρήγορα τέρματα, αντιδράσαμε, μειώσαμε στο σκορ πριν τελειώσει το ημίχρονο και μπορούσαμε ακόμη και να ισοφαρίσουμε. 

Δεχτήκαμε το 3-1 στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, κάτι που μας επηρέασε, όμως η προσπάθεια μας, παρά και τις αλλαγές που έγιναν συνέχισε να ήταν  πολύ καλή, χωρίς δυστυχώς αυτό να αντικατοπτρίζεται στο τελικό αποτέλεσμα", δηλώνει στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο  Άντρος Βασιλείου, για να προσθέσει: 

"Παίξαμε με μια πιο έμπειρη και πιο έτοιμη ομάδα που μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο έδινε επίσημους αγώνες στις διοργανώσεις της UEFA σε αντίθεση με εμάς που ο τελευταίος μας αγώνας ήταν τον Απρίλιο. Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παικτριών μου. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στον αυριανό αγώνα, να περιορίσουμε κάποια λάθη και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα".  

Στον χθεσινό αγώνα, πήραν χρόνο συμμετοχής 17 ποδοσφαίριστριες με την τεχνική ηγεσία να πραγματοποιεί έξι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο. 

Αναλυτικά η σύνθεση της ομάδα μας: 

Μανταλένα Χρίστου, Κωνσταντίνα Παφίτη, Σάρα Παπαδοπούλου, Άντρια Μιχαήλ, Μαρία Ιωάννου (75' Χαρά Νεοφύτου), Ξένια Γεωργίου (68' Ηλιάνα Αντωνίου), Ελένη Γιάννου (75' Γεωργία Ξενοφώντος), Φιλίππα Σάββα (68' Μαριλένα Γεωργίου), Φλωρεντία Αντωνίου (65' Εύη Ιωνά), Λουκρητία Χρυσοστόμου (65' Έλενα Νεάρχου), Άντρη Βιολάρη.