Επιβράβευση με το έπαθλο ήθους

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας για τρίτη φορά στην ιστορία του κερδίζει το έπαθλο ήθους.

Μετά την περίοδο 2011 – 2012 και την περίοδο 2013 – 2014, με τη σωστή συμπεριφορά της κέρδισε το έπαθλο και της περσινής αγωνιστικής περιόδου. 

Η απονομή θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park, στην καθιερωμένη εκδήλωση ήθους της ΚΟΠ. Η προσφυγική ομάδα στην περσινή αγωνιστική περίοδο τερμάτισε στην 5η θέση σε σύνολο οκτώ ομάδων, όμως η σωστή της συμπεριφορά έφερε την τιμητική επιβράβευση με το έπαθλο ήθους.

«Η Χρυσομηλιά λειτουργεί ως οικογένεια και το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μας κάνει πιο δυνατές. Είναι πολύ σημαντικό το βραβείο ήθους που κερδίσαμε και αξίζει πολλά για την ομάδα μας», τονίζει στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ η αρχηγός της Χρυσομηλιάς Γεωργία Αντωνίου.
 
Ιστορική αναδρομή
Από τη πρώτη χρονιά λειτουργίας του ομίλου (2009) και σε συνεργασία με το σωματείο ΑΜΟ Κοφίνου συστάθηκε ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών με τη ονομασία ΑΜΟΚ - Χρυσομηλιά με συμμετοχή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΚΟΠ.
 
Από τη ποδοσφαιρική περίοδο 2010 - 2011 η ομάδα συνεχίζει τη λειτουργία της ως Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας με αδιάλειπτη παρουσία στις διοργανώσεις της ΚΟΠ.

Aπό την ιστοσελίδα της ΚΟΠ