Ομόνοια: Ο απολογισμός της μέχρι στιγμής πορείας (συνέντευξη)

Συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής της η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Μάριος Μαυραδάς στο γραφείο τύπου της ομάδας, κάνοντας τον απολογισμό του για την μέχρι τώρα πορεία της Ομόνοιας, για τον κόσμο και για τις μεταγραφές που μπορεί να υπάρξουν.

Διαβάστε την συνέντευξη: 

Με στόχο το κτίσιμο ενός δυνατού συνόλου, όπου θα μπορεί σε βάθος χρόνου να διεκδικεί τον τίτλο, ξεκίνησε αυτή η χρονιά για την γυναικεία ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία αποτελείται ως επί το πλείστον από νεαρές ποδοσφαιρίστριες κάτω των 20 ετών.

Οι "πράσινες" έχουν στο ενεργητικό τους επτά βαθμούς σε έξι αγώνες, μετρώντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Έχουν κερδίσει με 2-1 τη Χρυσομηλιά Αγ. Αμβροσίου και με 6-0 τον Απόλλων Λυμπιών. Την μοναδική τους ισοπαλία την έχουν φέρει με το ΘΟΪ Λακατάμιας, με σκορ 0-0. Οι δύο από τις τρεις ήττες της ομάδας μας έχουν προέλθει από τις δύο πρωτοπόρες ομάδες που διεκδικούν το τίτλο, καθώς και μια ήττα από την Λευκοθέα Λατσιών. Το "τριφύλλι" έχει σκοράρει μέχρι στιγμής εννέα γκολ και έχει δεχτεί είκοσι.

Για τον απολογισμό της μέχρις στιγμής πορείας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο προπονητής της ομάδας, Μάριος Μαυραδάς: «Ο απολογισμός κρίνεται θετικός, ως προς τον στόχο που είχε τεθεί στην αρχή της χρονιάς, ο οποίος ήταν να χτιστεί μία δυνατή ομάδα με προοπτική να διεκδικήσει τίτλους στο μέλλον. Στη ουσία είναι η πρώτη χρονιά αυτής της ομάδας, που αποτελείται αποκλειστικά από Κύπριες παίκτριες. Τα αποτελέσματα, αν εξαιρέσουμε τα δύο παιχνίδια με τις ομάδες που διεκδικούν το τίτλο (Apollon Ladies και Barcelona FA), ήταν θετικά και μας δίνουν κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Για το γεγονός ότι δύο ποδοσφαιρίστριες της ομάδας μας κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα, ο κ.Μαυραδάς τόνισε: "Η κλήση στην Εθνική δύο παικτριών μας, δείχνει πως στην ομάδα υπάρχει ποιότητα. Πιστεύω ακράδαντα πως υπάρχουν κι’ άλλες από την ομάδα μας που μπορούν να κληθούν. Σε αυτό τον τομέα χρειάζεται καλή συνεννόηση με τους προπονητές των ομάδων, πριν γίνει η κλήση".

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης, ο προπονητής πρόσθεσε: «Δεν καιγόμαστε να ενισχυθούμε. Αν προκύψουν κάποιες καλές περιπτώσεις θα το συζητήσουμε, όμως ρόλο θα παίξει και το οικονομικό. Επίσης, στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας ισχυρός κορμός».

Για την προσήλωση των ποδοσφαιριστριών στις προπονήσεις και για την στήριξη που λαμβάνει η ομάδα από το υπόλοιπο τιμ, o Μάριος Μαυραδάς είπε: «Προσωπικά, αλλά και το υπόλοιπο τιμ, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Στο εξωγηπεδικό κομμάτι, η ομάδα μας είναι από τις πιο οργανωμένες στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μια ομάδα από γυμναστές, προπονητή τερματοφυλάκων, διατροφολόγο και φυσιοθεραπευτές που παρέχουν καθημερινά στις παίκτριες ότι χρειαστούν. Επίσης, σημαντικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας παίζει και ο Τιμ Μάνατζερ, ο Γιάννης Γιωρκάτζης και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Γενικά όλα είναι στην εντέλεια και προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσήλωση και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιρίστριές μου».

Τέλος, ο προπονητής της ομάδας μας θέλησε να δώσει και ένα μήνυμα στον κόσμο: «Θα ήθελα ο μεγάλος κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτού του νεοσύστατου τμήματος. Οι κοπέλες τον χρειάζονται για να τους δώσει ενθουσιασμό. Τον θέλουμε να είναι κοντά μας».