Φιλικό της Εθνικής με ξένες παίκτριες που παίζουν στην Κύπρο

Φιλικό παιχνίδι με ομάδα που θα αποτελείται από ξένες ποδοσφαιρίστριες που παίζουν στην Κύπρο θα δώσει αύριο η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών.

Το παιχνίδι θα γίνει στις 19:00 στις εγκαταστάσεις του Μακαρείου Σταδίου και εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Γυναικών για τη συμμετοχή της στο 1ο Aphrodite Cyprus Cup που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στην Πάφο.

Πρόκειται για ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα μέσω του οποίου ο προπονητής της Εθνικής θα μπορέσει να αξιολογήσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτριών που έχει στη διάθεση του, προκειμένου να κάνει την τελική επιλογή για την αποστολή του τουρνουά.

«Χρειαζόμασταν ένα φιλικό αγώνα πριν τις υποχρεώσεις μας στο τουρνουά και χαίρομαι που έχει διευθετηθεί ο αγώνας με ξένες ποδοσφαιρίστριες που παίζουν στην Κύπρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και τις διοικήσεις των ομάδων του Γυναικείου ποδοσφαίρου που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα μας, βοηθώντας την Εθνική  ομάδα. 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τις ποδοσφαιρίστριες που θα συμμετάσχουν στον αυριανό αγώνα και είμαι σίγουρος πως θα είναι για όλους μας μια ευχάριστη εμπειρία», δηλώνει στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Άντρος Βασιλείου.

Στην κλήση της Εθνικής Γυναικών για το αυριανό φιλικό βρίσκονται οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

ΑΕΚ Κοκκινοχωριών: Ελένη Γιάννου, Δήμητρα Χατζηβασίλη, Μανταλένα Χρίστου
Α.Ε.Αμμοχώστου: Κλεοβούλα Σταύρου
Apollon Ladies: Λουγκριτία Χρυσοστόμου, Εύα Κουτσόφτα, Άντρη Βιολάρη, Χριστιάνα Σολωμού, Μαργαρίτα Σοφοκλέους, Βικτώρια Ζαμπά, Μαρία Ιωάννου, Σκεύη  Αντωνίου.
Λευκοθέα Λατσιών: Φλωρεντία Αντωνίου, Ξένια Γεωργίου, Άντρια Μιχαήλ, Σάρα Παπαδοπούλου, Μαρία Ματθαίου
Πασκάλ / Λήδρα: Έλενα Νεάρχου, Άντρια Κιρκίνη
Πάφια: Μαρία Θεολόγου

AΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΠ