Άτλαντας 3on3 Vol. 2

Αν χάσατε το περσινό τουρνουά, ευκαιρία να έρθετε και να συμμετάσχετε στο φετινό αναβαθμισμένο τουρνουά. Μετά το περσινό πετυχημένο τουρνουά με τη συμμετοχή πέραν των 200 παιδιών και φέτος στα πλαίσια προώθησης και ανάπτυξης της καλαθόσφαιρας ο Άτλαντας διοργανώνει το Σάββατο, 06 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 16:00 – 21:00, στο Ιακώβειο Γυμναστήριο, τουρνουά 3on3 για αγόρια και κορίτσια δημοτικού και γυμνασίου (ηλικίες 7-15 ετών).

Αν θέλετε να διασκεδάσετε και να ζήσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία, ανεξάρτητα αν προπονείστε σε ομάδα ή όχι, μαζέψτε την παρέα σας και δηλώστε συμμετοχή ή απλά ελάτε το Σάββατο εκεί και θα σας εντάξουμε εμείς. 

Αν πάλι δεν θέλετε να αγωνιστείτε ελάτε να διασκεδάσετε με μουσική, cheerleaders, zumba kids, φαγητό και ποτό, εκπλήξεις και να παρακολουθήσετε το Celebrities Exhibition Game Vol. 2 με τη συμμετοχή δημόσιων προσώπων της πόλης μας και διεθνών καλαθοσφαιριστών. Και όλα αυτά για να στηρίξετε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πάφου και κατ επέκταση τους πιο άτυχους συνανθρώπους μας αφού όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για το σκοπό αυτό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμο Πάφου που έθεσε το τουρνουά υπό την αιγίδα του, την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας, τη Roma Pizza, τις εταιρείες Pafilia, Unitech, Mobee Payments και ΚΕΟ, τη Σχολή Ρυθμική Γυμναστικής Δέσπω Ιακώβου, το γυμναστήριο Gymnastika και τα Zumba Kids, το Arabica Coffee House, τα Arizona Green Tea, το Φώτο Λάρκο και όλους τους χορηγούς επικοινωνίας για την υποστήριξη τους.

Για περεταίρω πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 97871990 (Δημήτρης Δεληχρήστος), 99344378 (Θανάσης Μαστορής), στείλτε e-mail στο [email protected] και βρείτε μας στην ιστοσελίδα μας www.atlantasbasketball.com.cy και στο facebook Atlantas Basketball School.