2ο 3on3 Basketball tournament Cyprus

Το 2ο 3on3 Basketball tournament Cyprus επιστρέφει και φέτος δυναμικά και υπόσχεται νέες εκπλήξεις στους φίλους της καλαθόσφαιρας και όχι μόνο.

Στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας (15-16 Αυγούστου), με φόντο το απέραντο γαλάζιο και την δροσιά της θάλασσας οι φίλοι της πορτοκαλί θεάς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα καυτό διήμερο έντασης και να ζήσουν αμέτρητες στιγμές χαράς και συγκίνησης που μόνο το άθλημα της καλαθόσφαιρας προσφέρει. 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν, να δείξουν το ταλέντο τους και να διασκεδάσουν πάνω από όλα σε ένα ευχάριστο κλίμα με συμπαίχτες και αντιπάλους!

Κοινός φυσικά στόχος, διοργανωτών αλλά και συμμετεχόντων είναι η καλύτερη δυνατή προώθηση του αθλήματος καλώντας μικρούς και μεγάλους να αγκαλιάσουν ξανά την καλαθόσφαιρα και να την ανεβάσουν εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται. 

Παράλληλα το 3on3 Basketball Tournament Cyprus θέτει γερές βάσεις για καθιέρωση του σαν ετήσιος θεσμός προάγοντας παράλληλα το αθλητικό ιδεώδες και προτρέποντας τους νέους να ασχοληθούν και με το άθλημα του μπάσκετ. 

Εκπλήξεις
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι διοργανωτές ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις προς τους συμμετέχοντες αλλά και στο κοινό που θα παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις. Αρκετές από αυτές θα ανακοινωθούν και στην συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί ειδικά για την διοργάνωση. 

Θα υπάρχουν επίσης πλούσια δώρα, dj ο οποίος θα αναλάβει να μας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές ενώ παρούσες και φέτος θα είναι οι GREEK DROPS για να μας ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Εγγραφές - Κανονισμοί 
Η κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει μέχρι τέσσερις παίκτες και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €60, με παραχώρηση αθλητικού υλικού (στολή αγώνα). 

Οι ομάδες μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους μέσω διαδικτύου στην διεύθυνση:

http://www.123contactform.com/form-1525720/3on3-Cyprus-2015-Registration  

Επίσης η εγγραφή μπορεί να γίνει και τηλεφωνικώς επικοινωνώντας με: 96-909764 ή 99-333234

Κατηγορίες - Έπαθλα
Άνδρες
600 Ευρώ μετρητά 
4 αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα
4 εισιτήρια για αγώνα Ευρωλίγκας
Γυναίκες
Διαμονή στο ξενοδοχείο So Nice Boutique Suites
Έφηβοι (U18)
Τέσσερα (4) παπούτσια καλαθόσφαιρας της αρεσκείας τους προσφορά του Show me your Kicks!
Ερασιτέχνες
300 Ευρώ μετρητά
* Όλα τα έπαθλα ενδέχεται να διαμορφωθούν αναλόγως και των συμμετοχών.
Πρόγραμμα
Το πρόγραμμα του τουρνουά θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο και αναλόγως των συμμετοχών. 

Περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 96-909764 ή 99-333234

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας για την στήριξη τους!